| Kokolina a întrebat:

Ati vazut Hannah Montana the movie? Ce parere aveti despre film?

Răspuns Câştigător
| BlueDreams a răspuns:

Este foarte frumos.Chiar mi-a placut foarte mult si de asemenea e foarte interesant. E o poveste despre o adolescenta care duce o viaata dubla:una normala, si una de vedeta pop. Dar ce se va intampla cand fata va dori sa fie mai mult vedeta uitandu-si astfel familia si prietenii. Ea este dusa in satul natal unde se intalneste cu vechii prieteni si astfel se ragaseste pe ea insasi. Sper sa va uitati la acest film. pupici pentru ionika!

6 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

Cred ca Miley a ales cum trebuie happy

| Anto97 a răspuns:

E super filmu.ai ce invata din el si chiar e frumossss happy eu am plans cand miley s-a despartzit de iubitul ei cand a aflat ca e hannah si la sfarsit cand a recunoscut k e hannah si a cantat the climb...am mai lacrimat in timpul filmului cand era ceva emotzionanthee hee chiar mi-a placut ff mult si sunt fan miley cyrus

| ICanLoveYou a răspuns:

E super frumos filmul l-am vazut si eu:X:X:X.

| Lumy a răspuns:

Da, foarte frumos

| smiley11231 a răspuns:

Este foarte fain... era filmul meu preferat pana am vazut traieru' de la The Last Song. care in personaju principal ii tot miley. de atunci este pe locu 2. da tot imi place mult

| deyu001 a răspuns:

Da este o poveste interesanta si poti invata cate ceva din ea.Cum ar fi daca devi faimos nu trebuie sa uiti de unde ai plecat si de langa cine ai plecat.:*