| justinbiebersucks a întrebat:

Ati vazut Titanic? Eu un film de dragoste si chiar nu imi plac filmele de dragoste. Imi imaginez cum o ora si 50 de minute se pupacesc si merg de colo colo pe un vapor si apoi ultimele 10 minute se scufunda si mor toti. Merita sa il vad si eu?

Răspuns Câştigător
NicolaeComan
| NicolaeComan a răspuns:

Dacă o luăm aşa, putem face băşcălie de orice film.
Nu zic că ''Titanic'' e cel mai bun film de pe faţa pământului.
Există o scenă interesantă pe care aş considera-o filozofică:
În îmbulzeala din clipele tragice ale catastrofei, când toţi s-au năpustit la puţinele bărci de salvare, unul din bogătani vrea să dea unuia din membrii echipajului un teanc de bani pentru a i se oferi mai repede o astfel de ambarcaţiune.
Acesta din urmă aruncă banii în mare cu dispreţ, spunând că e inutil, pieirea lor fiind iminentă.

Cred că scena asta ar trebui să dea de gândit.
Nu totul se rezumă doar la bani pe lumea aceasta.

Aşa că, oameni buni, fiţi mai atenţi când vă uitaţi la filme!

19 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Eu tind sa cred ca tu nu ai simtit niciodata pe pielea ta, macar o parte infima a dragostei, de aceea ai aceasta parere. Da, am vzionat filmul, mai mult, mi-a si placut. Nu pierzi nimic daca te uiti, dimpotriva!

| SweetCandy a răspuns:

Eu l-am vazut de vreo 5 ori si am plans de fiecare datalaughing acum o sa zici ca ''evident inca o fata lacrimogena''laughing ei bine, mie mi-a placut acum fa si u ce vreilaughing incearca sa te uiti daca nu-ti place asta e:X

| cornculapte a răspuns:

Merita sa-l vezi, da' nu cred ca e pentru tine. Sincer. Stai linistit, n-o sa te marginalizeze nimeni ca n-ai vazut probabil cel mai bun film din istorie. Nici eu n-am vazut Razboiul Stelelor si desi toata lumea face ochi mari cand aude, nu mi-a dat nimeni cu parul in cap.

| shadovv a răspuns:

Pai Titanic e pe locul 3 (parca) cel mai cunoscut film laughing
nu mai stiu cum e dar nu esti om daca nu l ai vazutwinking

| m4them4tic a răspuns:

L-am vazut de cateva ori la TV, e destul de frumos filmul, plictisitor daca nu ai starea necesara, dupa ce face "buff" incepe actiuneabig grin.
E interesant, nu strica sa te uiti!

| Klara a răspuns:

Ei na, vrei nu vrei tot plangi la finalul Titanicului.
Si plangi. Ca a murit Di Caprio, ca a scapat Kate Winslet, ca s-a scufundat frumusete de vapor, ca s-au dus naibii toate becurile, duliile si instalatile electrice de pe vapor, ca s-a dus pe apa sambetei tot vaporul lui James Cameron.
Merita filmul, chiar merita.

| 100 a răspuns:

Da merita vazut!
Nu este numai o poveste de dragoste ci si multe momente extraordinare in el.
MERITA VAZUT!

| Zambet a răspuns:

E super super filmul. e cel mai tare fil pe care l-am vazut eu pana acum... Mi-a placut mia mult ca avatar.Iti zic eu e super interesant si cel mai interesant e ca a fost o poveste reala happy...Merita sa te uiti la el.winking

| MistikkGirl a răspuns:

In anul in care s-a terminat de fc filmul a luat ft multe oscaruri si cel mai bun film al anului, a fost un buget de 200. 000. 000 $,, eu prima data cand l-am privit am inceput a plange, genul e drame.credca merita de privit cu toate ca e vechi

| dyddyyyx18 a răspuns:

Da, l-am vazut.
Mie una mi-a placut filmul :X

| Lorena a răspuns:

Bunahappy
Da l-am vazut de 2-3 ori.
Mi se pare un film superb.
Nu e doar dragoste in el e si drama.
Fiecare are genul sau preferat si filmul.
Mie imi place romanticul.
Eu iti zic sa il vizionezi, pentru ca merita este unul din cele mai frumoase filmewinking

| kaya a răspuns:

Daca nu il vezi de unde stii ca nu iti place? Da l-am vazut si e frumos, e o poveste de dragoste ce se termina cu un final trist, merita sa incerci poate o sa iti placa.winking

| RoxanaCher a răspuns:

Merita vazut! Nu e numai dragoste! E drama si chiar si putina aventura(asa mi se pare mie)! Dar in orice caz merita vazut!

| maria ;x a răspuns:

E superb filmul de dragoste.Nu ti-l povestesctongue dar cred ca e genul tautongue pup

| Filly_6570 a răspuns:

Tinere nu mai judeca in necunostiinta de cauza. Urmareste filmul mai intai, vei fi uimit ca nu e asa plictisitor cum pare si poate descoperi in acelasi timp si o latura mai sensibila a ta. Merita cu siguranta. Si nu e un film de dragoste e o drama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, l-am vazut. Filmul este superb. Merita sa-l vezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cıne ıubeste cu adevarat va ıntelege fılmu

| justinbiebersucks explică:

Credeti ca nu am mai intrebat pe nimeni? Am intrebat o suta de oameni si mi-au spus "E super filmul" ceea ce ati spus si voi. Eu as vrea sa stiu de ce!

| justinbiebersucks explică:

Doamne. Cica. Nu am inimia. Fratilor, deschideti televizorul si ce vedeti? Numa' emisiuni de genu "Dragoste interzisa" si fel de fel de porcarii regizate.

Nu am spus ca e doar de dragoste. Am spus ca se pupacesc ori se foieste lumea pe un vapor.