Am vazut dar foarte rar trebuie sa ai noroc sa vezi si asa se spune ca se indeplineste orice dorinta ne anunti daca s-a indeplinit. pup
Da am vazut si mi-am dorit sa nu se mai puna intrebari stupide pe TPU dar nu s-a indeplinit(si nu faceam referire la tine)
Nu stiu ce sa zic, dar eu nu am vazut nici o data o stea cazatoare dar am citit pe un sait cu superstiti ca daca pe 10 august vezi o stea cazatoare seara ati vei visa alesul.
Buna, cand eram mai mica am esit afara noaptea nu foarte tarziu si erau multe stele si ma uitam la cer si nu stiu sigur daca a fost o stea cazatoare a fost o lumina frumoasa foarte mica si mi-am pus o dorinta nu sa indeplinit imediat sau a doua zi sa indeplinit cu timpul. nu sunt foarte sg este posibil sa fie adevarat sau nu dar nu iti face prea multe sperante si oricum daca nu vezi o stea cazatoare cand este ziua ta si sufli in lumanari puneti o dorinta si secretul este sa nu spui la nimeni.mult noroc
Superstiitiii si eu am vazut ieri o stea cazatoare. pentru prima data dar nu mi-am pus nici o dorinta,,
CookieMonsterRawr întreabă:
Chαяtreux întreabă: