Tare sunt curios in ce haznale traiti astia care considerati Bucurestiul un oras orice mai mult decat infect.
Da, e frumos, si calare si pe jos
ce intelegi prin oras frumos?!?
daca sunt curate strazile... da, sunt
daca sunt renovate cladirile de la strada, da, sunt
daca ai ce vizita/vedea... evident (o tona de muzee, casa boborului, etc.)
daca e inghesuit cu spume... sigur, o sa iti placa, incearca statia de metrou Piata Unirii la o ora de varf, nu ai unde sa arunci un ac de atatia oameni
Foarte aglomerat, dar superb! Daca te plimbi cu masina, iti zic sa ai grija. Eu chiar am vazut un accident in fata ochilor in Bucuresti...
Este frumos, poti vizita parcurile de aici, Muzeul Satului, Muzeul Grogore Antipa, Gradina Zoologica, Gradina Botanica.
Ai o multime de parcuri pe unde te poti plima si sa dai de mancare la rate.
Da, nu este el cel mai frumos datorita traficului intens, dar are niste cladiri foarte frumoase cu o istorie in spate.
Ca și oraș românesc e ok. Dar ca și capitală... Orașul ăsta nu se poate numi capitală
Are niste locuri frumoase, cladiri istorice, monumente, centre comerciale, parcuri deosebite, te poti plimba prin centru.
Desi ce am mentionat nu face probabil nici 20% din oras, restul e cam naspa. Mai ales iarna cand zici ca e Half-Life 2
E super,Iti recomand urmatoarele zone: Ferentari,Rahova si Giulesti. Sunt niste cartiere superbe, oameni de bun simt, prietenoși,foarte curați,nu se înjură,nu se da in cap,nu se baga cuțitul in tine, totul e foarte sigur, Cazarea e ieftina, te plătesc ei pe tine, asa ca iti recomand cu toata încrederea))
alexandra13131718 întreabă: