Spanzurat
- acestia simbolizeaza fiinta sacrificata care isi ispaseste pacatele. Unele femei se simt astfel sacrificate cand nu intalnesc la maturitate afectiunea la care aspira, pentru ca, inconstient, se simt vinovate de copilaria nenorocita. Un copil neiubit crede ca este vina lui, admite in mod pasiv ca nu este demn de a fi iubit.
Spanzuratoare
- daca visezi, e bine, e semn de bucurie
Si eu visez si n-am nimic. stai linistit(a) ca nu ti se intampla nimic, si nu te lua dupa ce spun cate uni
Petrisor: In cazul asta esti un frustrat. Daca imi doresti raul doar pentru ca te-am intrebat care e intrebarea denota ca ai niste probleme grave de comportament, probabil niste traume din copilarie (asta daca ai mai mult de 10 ani). Reciteste intrebarea ta, apoi du-te la baie si spala-te pe fata si da-ti 2 palme ca sa nu vin eu in vis sa iti dau 2 pumni. Dupa ce termini sa iti dai palmele, fa-ne un serviciu si studiaza un pic limba ta materna (romana, teoretic). Dupa ce o inveti (ceea ce o sa iti ia mult timp) poti sa iti doresti sa ma vezi spanzurat, pana atunci mucles (vorba tiganului)
PS: Nu stiu ce inapt de moderator ti-a aprobat raspunsul. Se pare ca ar trebui selectati mai bine, nu dupa ochi frumosi.
@KGS
Imi pare rau eram foarte nervos pe cineva si imi era si somn(asta nu e o scuza) eu am citit "care e faza"(cum am spus imi era somn vedeam in ceata) dupa ceea ce ai spus tu mi-am dat seama ca nu am pus o intrebare intrebare (o sa o modific).
Iti datorez mii de scuze.
AvalohAlyn întreabă: