Vara, Soare, Caldura, Bronz, Plaja, Relax E tot ce imi doresc. Vreau sa dorm mult, sa ma bronzez[deci voi frecventa plaja si marea], sa merg cu familia la munte, sa imi dau sufletul din mine la concerte, sa joc fotbal p iarba la tara, sa lenevesc cat mai mult timp posibil in pat la tv, sa nu am nicio grija, doar pentru asta e vacanta!
Bună.
Având în vedere că sunt salariată și am o colegă care va intra în concediu săptămâna viitoare va trebui să preiau și linia ei de muncă.
Concediu mai târziu, după balamucul profesional.
Pa, pa.
Stau la calculator, ma uit la televizor, inot la Gilort, Blanita, merg la Mare, ma joc cu mingea cu prietenii, dorm, merg la shopping cu prietenele mele, merg la petreceri, ma uit la filme de groaza seara...
Merg in foarte multe excursie, merg la bunici, stau acasa, merg la mare, in tabere
Imi caut ceva de voluntariat. Vreau si un job part-time, sau cea la domiciliul.
Sunt in ultima vacanta de liceu, deci ar trebui sa ma apuc de invatat. Vreau sa dau Cambridgeul si examenul la medicina, deci am ce invata.
Vreau de asemenea sa calatoresc sa-mi intalnesc noii prieteni facuti pe net. Sa vizitez muntele si marea si sa am amintiri frumoase.
Vreau sa am parte si de. o tabara tematica, undeva. Un workcamp, un bootcamp, orice. De aveti sugestii, primesc.
Cred ca toate astea incap intr. o vara, nu?
Decebal întreabă: