| maryana5 a întrebat:

Avem cu ce ne mandri in tara asta! Cu parcurile noastre, ca Parcul Cismigiu!

http://lucruri-spontane.blogspot.com/......ce-ne.html

Imagini absolut superbe! Ce parere ai :D?

7 răspunsuri:
| Giz?z a răspuns:

Şi dacă te duci în ghetourile din Bronx tot găseşti o casă frumoasă, îi faci poze şi zici ce frumos e Bronxul. Ceasul ăla din poze a costat cât 10 km de autostradă, ceas le-au trebuit. Da, e un parc frumos dar Bucureştiul E UN GHETOU PENIBIL! Pune poze când o arăta ca Sibiu, ca oraş... nu ca o ghenă.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

In tara asta poate, dar in afara ei ar trebui ceva mai mult decat gradina cismigiulaughing Asta primavara am stat pe iarba intr-unul din putinele locuri unde este permis si in cateva minute m-am trezit cu un aurolac langa mine ca-mi cere o tigara. Lasand la o parte aglomeratia din timpul zilei, mitocania generala si faptul ca in realitate nu arata ca in poze, sa zicem ca dimineata si seara poate fi o iesire placuta. Bucurestiul nu se poate compara cu alte capitale europene. Dar daca vrei sa ne mandrim asa intre noi, okbig grin

| Malvina24 a răspuns:

Stiam ca Romania e o tara frumoasa, dar pana la urma degeaba e pentru ca nimeni nu o valorifica! Unii pleaca in strainatate si ne fac de ras, altii merg acolo si cand sunt intrebari ce nationalitate au incep sa minta ...Rusine sa le fie!

| evoke a răspuns:

Chiar sunt superbe. :]
In Romania sunt mult mai multe locuri frumoase, si turistice. Mai ales in Moldova, acolo unde sunt aproape toate Manastirile. Turistii care vin in Romania sunt foarte impresionati de costumele noastre populare. Iar noi, zicem in gandu nostru ' Da-le dracu, is vechi, ce sa facem cu ele? oh go on ' Dar valoreaza o avere.
Romanii vor sa castige, dar sa faca ceva statiuni, sa amenajeze locurile turistice, nu.
Tara noastra este absolut superba, dar noi nu stim sa apreciam ceea ce avem in ea. Manastirile, sunt abolut impresionante. Mai sunt si altele, Varful Omu de exemplu. Este o minune a naturii, care este chiar in tara noastra, dar noua nu ne pasa deloc.
Daca ar amenaja si ei putin locurile, ar venii mii de turisti in Romania. :]

| deia a răspuns:

Superbe imaginile!
Chiar avem cu ce sa ne mandrim, sunt multe locuri extraordinar de frumoase in Romania, pacat ca nu stim sa le valorificam sad.

| Emmeii a răspuns:

E foarte frumos. Mi-as dori foarte mult sa merg. Dar acest parc banuiesc ca e pazit de bodyguarzi ca sa nu se arunce gunoaie, etc.
frumos oricum.
ar fi mult mai frumos daca toata Romania ar fi asa.winking
pa pa :X

| Ros3Blu3 a răspuns:

Prima intrebare pentru un om din Bucuresti care nu a mers inca in parcul Cismigiu este : Asta exista in Romania?raised eyebrows Avem lucruri frumoasee pacat ca nu stie nimeni sa se ocupe de ele.In afara de parcuri si multe lucruri frumoase la noi in tara se gasesc numai GUNOAIEhappy