Ai foarte mare dreptate. Sunt multi useri pe TPU care isi bat jos de intrebarile unora. Unele sunt intr-adevar foarte stupide dar nu trebuie sa ne batem joc de ei.
Doar intrebarea ta e fara rost. Daca venea de la un admin mai ziceam, dar asa. mi se pare o aiureala.
Asa este! Ai mare dreptate! Dar stii ce cred eu? Ca ti ai batut capul sa scrii toate asta ca oricum nu te vor asculta prea multi.Sunt multi care citesc acesata rugaminte a ta dar prsupun ca ii va durea undeva de ceea ce ai scris.Eu as propune altceva. Cei care isi bat joc de cei care pun dif. intrebari, prin raspunsurile lor nefolositoare ar trebui intr-un fel " pedepsiti" spre ex sa le fier blocat contul timp de cateva zile etc. Asta e parerea(opinia) mea. Tu/voi ce ziceti?
Stillhartu - s-a spus de la inceput ca nu are nici o intrebare ci o rugaminte!
Am citit intrebarile si raspunsurile tale, concluzia este ca nici tu nu esti departe de ce ai povestit.
Asa, si? asta stim si noi ca sunt multi care nu au ce cauta aici. daca spuneai ca vrei sa faci ceva ca sa nu se mai intample asta... te sustineam
Ai mare drepate in ceea ce ai zis.
Unele persoane chiar nu au ce cauta aici, doar sa ii incurce pe unii care au nevoie de ajutor si pe altii care ofera ajutor.
Asta e.
Deocamdata sunt aici si nu avem ce sa le facem.
Uneori mai razi de unele intrebari, de unele raspunsuri.
Dupa cum ai zis si tu, sunt intrebari tampite peste intrebari tampite.
Sunt fete care si-au inceput sau o sa-si inceaa viata sexuala si nu sti umulte multe chestii despre acest subiect.
Sunt baieti care au cont pe TPU ca sa-si gaseasca gagica sa il dezvirgineze...
...
...si multe multe alte cazuri de aceste genuri.
Papaaa!
anonim_4396 întreabă: