| alisha19 a întrebat:

Aveti animal de casa? Daca da, imi puteti spune ce este si daca stiti si ce rasa este? Va rog!

Răspuns Câştigător
| elena a răspuns:

Prietenul omului este...cainele si nu omul.
Oricand vei gasi un sprijin in acesta fiinta decat intr-un om.
Am un caine maidanez, care sta la usa apartamentului vara si iarna in casa, crede-ma, il respect pentru ca mi-a pazit usa si chiar blocul nostru timp de 14 ani, iar in casa am al doilea caine,
un pedigree coker negru-auriu, este bun numai de sonerie, ha, ha...

10 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Un motan relativ celebru aici pe TPU fiindcă am tot scris despre el şi războiul lui continuu cu plantele din apartament, îl cheamă Bilă, habar n-am ce rasă este, arată ca Bobo, motanul free-runner din reclamă(portocaliu tigrat), doar că are un cap maaare şi rotund, de unde şi numele...

| Nicolelenaa a răspuns:

Pai eu am o pisica de 9 ani si este birmaneza rasa pura
am mai avut si un pisoi tot birmanez rasa pura dar a avut un accident si a murit la 2 ani jumate crying
si mai am o catea de 10 ani soricar

| evoke a răspuns:

Dap. love struck O pisicuta.batting eyelashes De rasa, nu stiu exact daca e. Dar este la fel ca cea de la reclamele de la Whiskas.

| Roby67 a răspuns:

Am 3 serpi, 2 pitoni regali, un sarpe de porumb, 12 prepelite, un cotoi si fiul meu are un sobolan alb-negru.

| Roby67 a răspuns:

De ce am primit "nefolositor" si "stupid" daca spun adevaru la o intrebare? TRAIASCA prostul care mi le-a dat!

| Gabi1335 a răspuns:

Am 2 porumbei voiajori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au mai fost nu stiu cate intrebari de genul asta
am 2 catei unul pechinez altul bichon
tu ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... un catel yorkshire terrier toy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu am o catelusa care este metis(pechinez+chiuaua)

| 7Dany a răspuns:

Ei bine, am un Collie, i se mai spune si Ciobanesc Scotian dar cel mai cunoscut este sub numele de Lassie ( luat din acel film). Are 5 ani.