Prietenul omului este...cainele si nu omul.
Oricand vei gasi un sprijin in acesta fiinta decat intr-un om.
Am un caine maidanez, care sta la usa apartamentului vara si iarna in casa, crede-ma, il respect pentru ca mi-a pazit usa si chiar blocul nostru timp de 14 ani, iar in casa am al doilea caine,
un pedigree coker negru-auriu, este bun numai de sonerie, ha, ha...
Un motan relativ celebru aici pe TPU fiindcă am tot scris despre el şi războiul lui continuu cu plantele din apartament, îl cheamă Bilă, habar n-am ce rasă este, arată ca Bobo, motanul free-runner din reclamă(portocaliu tigrat), doar că are un cap maaare şi rotund, de unde şi numele...
Pai eu am o pisica de 9 ani si este birmaneza rasa pura
am mai avut si un pisoi tot birmanez rasa pura dar a avut un accident si a murit la 2 ani jumate
si mai am o catea de 10 ani soricar
Dap. O pisicuta. De rasa, nu stiu exact daca e. Dar este la fel ca cea de la reclamele de la Whiskas.
Am 3 serpi, 2 pitoni regali, un sarpe de porumb, 12 prepelite, un cotoi si fiul meu are un sobolan alb-negru.
De ce am primit "nefolositor" si "stupid" daca spun adevaru la o intrebare? TRAIASCA prostul care mi le-a dat!
Ei bine, am un Collie, i se mai spune si Ciobanesc Scotian dar cel mai cunoscut este sub numele de Lassie ( luat din acel film). Are 5 ani.
TurcoaicaTa întreabă:
AngelSpeed întreabă:
Șeerbi întreabă:
MunteanDiana26 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: