| biank98 a întrebat:

Aveti conturi pe stardoll.com? Daca da, cum poti obtine mai multi bani fara a incarca cu bani adevarati? Am primit bani cand am deschis niste pungi si cutii din camera dar s-au terminat. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

21 răspunsuri:
| Alecsanndraa a răspuns:

Deci esti noua...pentru inceput trebuie sa te faci ss asta consta in 2 euro poti sa te incarci cu cardu, sms cu telu etc. apoi poti cumpara haine dintr-un bazar si daca le gasesti ieftine si sunt mai vechi si mai rare le vinzi si tu mai scump si asa faci bani dar ca sa poti cumpara si vinde trebuie sa te faci super star(ss)
mai poti sa faci 5 bani 10 zile pe luna dintr-un joc doar daca ai mail confirmat...
daca vrei si alte sfaturi contacteaza-ma pe id:miss_ind3p3nd3nt_4ever

peace!

| PastilutzaColorata a răspuns:

Nu prea stiu dar cen draguti sunt iepurasii mor dupa ei cand nu is linistita ma uit la eisi imi trece

| Veverixxu a răspuns:

Intri acolo sus unde ai bani shie un zero pe care arata ceva gen un ceas cu un unu exact acolo unde sunt bani.Iti confiri emailul, dupa ce ai dat pe codul de activare primit pe email. Dupa ceea o data pe zi inntri pe contul cuiva ii votezi casa, albunul si scenetele...le arata acolo sus unde srie suite beauti parloretc. Apoi dai din nou la acel zero si votezi Fashion Design apoi Catwalk
Dupa asta ai 5 stardolai dar 4 vor exipar numai unul va ramane asa ca succes la cumparat
Daca nu ai inteles cum uite id `ul meu allina_love.angel
si iti dau eu un cont de 100 sau 80 si ceva gata facut!
Pup

| Nicolen a răspuns:

E usor deci mai intai ca sa castigi 10 sd. trebuie sa te conectezi la facebook si pentru asta da la my account, connections si apasa pe facebook sau twitter cum vrei. de asemenea cum au mai zis si fetele dai tot de la my account de sus la play and earn si ca sa strangi bani trebuie in fiecare zi sa cumperi lucruri numai de 4 sd iar cand crezi ca ai destuii bani intregi te duci si. ti cumperi! a.si am un mic secret, am gasit un site de pe care poti intra in magazine ascunse doar de stardoll, care sunt doar pentru. ss si cand am intrat am vazut ca unele lucruri sunt gratis si multe pot fi cumparate chiar daca nu esti ss! daca-l vrei da. mi un mesaj pe stardoll! sunt clarisadropon! sper ca te.am ajutat

| anazoe4ever a răspuns:

E simplu asa fac eu: 1.Cand o sa intri o sa iti apara o cutiuta sa o deschizi si o sa iti ceara emailul.Si Scri...
2.Vei primi un email de la stardoll il deschizi dai confirm si poti face bani.
3.Cum faci bani? Te duci la spotlight dai click pe catwalk si dupa aia te duci sa votezi nishe haine dupa aia te duci la cineva oricine si ii votezi casa albumu si scena
4. P. S.:Ai voie sa faci numa 70 te bani pe luna si la camera si din astea votezi prin stelute spre ca ti-am fost de ajutor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti sa joci jocuri scrie undeva sus dolls and games iti da bani. dar 4 dolari expira doar 1 dolar nu expira

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu stiu asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hello! numele meu de stardoll este Denisadeny vizitati-ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alea se numesc GIFTURI, sunt in niste cutii albe cu funde galbene

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Votezi albume, scenarii dar iti da bani numai daca ai id

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o intrebare:am facut 1000 de puncte si mi-a deschis o camera, am cuparat-o si mi-a spus ca ar trebui sa apara in "Room Settings" nici nu o vad si nu stiu cum sa o folosesc va rog ajutati-ma!

| LordeTil a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai eu stiu cum dar trebuie sa imi dai parola. trimite-mi-a intr-un mesaj pe contul meu stardoll antonia.maria

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intri pe dolls and games si gata de acolo te descurci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti doar daca te faci superstar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BIna, Care stie cum iti indoi mainle la stardoll. la scenarii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti super star sau nu? da ca nu esti nu prea stiu dar da ca esti primesti bani votand alte papusi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi dai contul cati dau unul de fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cadourile acelea erau la inceput dar acum ai evoluat si nu mai iti da erau un bonus

| interzzora a răspuns:

Votezi albume, scenarii dar iti da bani numai daca ai id si vezi ca grifturile se termina la un momendat!

| kissdeea a răspuns:

Eu stiu dar am nevoie de ceva in schimb

| EmO_6754 a răspuns:

Nu prea sunt ca nu merg am incercat dar nu merggg