Din pacate, da. Am adeseori cosmaruri, ma sperii, uneori tip si sar din pat. E o senzatie ingrozitoare, pe care o pot contracara numai daca dorm suficient si nu sunt prea obosita.
Am cosmaruri, dar de tipat nu mai tip...adica eu asa cred, inca nu mi-a reprosat nimeni asta pana acum
Am avut candva cosmaruri.Si atunci nu tipam.
Acum nu mai am cosmaruri, si asta inseamna ca nu tip
Cosmaruri am dar. pana acum nu sa plans nimeni sa-mi zica. "Ba vezi ca azi noapte ai tipat in somn" deci eu cred ca nu. Daca nu iti zice cineva care e alaturi de tine cand dormi atunci ai mai putine sanse sa stii daca tipti sau daca vorbesti in somn.
Faza e ca eu tip destul de des. uit ce visez...cam de 4 ani am aceste vise negre. am fost la biserik si se pare ca acum nu mai tip. dar tot nu imi aduc aminte ce visez
Pai se intampla sa am si eu vise fel i fel dar niciodata nu am tipat din kate stiu.Am plans, am ras in somn dar de tipat nu am tipat.
Da, si exagerat de des, ma trezesc plangand, realizez dar continui sa plang cel putin o ora totul a inceput dupa ce am iesit din spital.de la o banala operatie de apendicita am trait un iad din care n-am crezut ca am sa ies vreodata
, la inceput noapte de noapte visam ca eram luata cu salvarea, ca s-a infectat operatia, ca trebuia sa ma operez la inima
in orice caz in fiecare vis eram la chirurgie si masti de oxigen. oribil, dupa aia am inceput sa ii visez pe ai mei in tot felul de ipostaze
si plang in somn, ud perna, odata mami m-a auzit din camera cealalta (ea dormea) si plangeam atat de tare incat am trezit-o din somn(si ea doarme foarte adanc) s-a chinuit 15 minute sa ma trezeasca perna era uda cearsaf, tot
si cand am vazut-o am luat-o in brate si am tot plans o ora buna.
me_3408 întreabă:
anonim_4396 întreabă: