| PunK4L1f3 a întrebat:

Aveti cumva sa imi dati si mie un link-ul light mt2 unde pot sa imi fac si eu un cont sau daca puteti dati-mi mie unul foarte prafff daca vreti plzzzzz si daca este sa imi faceti mie un cont faceti pe un id imaginar care va vine in minet ca o sa mearga, va rog

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://89. 40. 76. 97:8090/ asta-i saitul sa stii ca mere doar seara sambata si duminica a da si vineri si cateodata in timpul saptamani AZI MERE LA 21:00

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall sa stii ca lightmt2 se joaca mai nou pe hamachi

| raulsmar a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate in legatura cu Metin2Light se joaca mai nou pe hamachi daca vreti un metin tare intrati pe http://www.metin2xpm.com site

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E pe hamachi dar.scrie si thu pe google LightMt2 sau pe youtube LightMt2 Download...pana la urma gasestiwinking sper ca tim fost de folosbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei!, imi poate da si mie downloadul de la LinghtMt2 va rog... dau fundita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine pote sa-mi dea si mie downloadul de la LinghtMt2 va rog. mult sa fie cu hamachi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iesi de aici ****e-n cur! 1

| SexBond a răspuns:

Ma va rog sa-mi zica cineva carei din Botosani si joaca LightMt2 va rog plzzzz vreau sa joc si eu

| raulsmar a răspuns:

Frate sincer sa fiu nici eu nu reusesc sa-mi fac cont pe light dar stiu siteu de unde poti face dar eu ti-as recomanda www.metin2XPM.ro