Pentru aniversarea casatoriei va sugerez s-ai cunparati ceva care sa simbolizize dragostea ce eu purtati, un inel din aur, an functie de bugetul de care dispuneti conteaza totul, chiar si o carte cu anumite urari de bine, o floare cu o anumita nuanta, culoare ce semnifica dragostea ce eu purtati.Acheind cu o cina romantica si multa dragoste visand la ce va poate oferi viitorul.
Eu zic ca...in momentul asta cel mai bun cadou ar fi o excursie/sejur undeva intr-o tara mai indepartata.
Nu ai spus cati bani ai...asa ne era mai usor.
Ce ii place, ce sa il tina multa vreme si sa o foloseasca.
Al meu e maaare pescar. La ultima aniversare i-am luat o undita (citez) ``meseriasa``
Si ii poti si pregati o surpriza; un tort cu poza voastra, o iesire la o cina, sau o cina cu lumanari la voi acasa Tu il cunosti cel mai bine. Ce i-ar face placere
Cam 200 de lei ar fi bugetul.mai poate creste pana la 300 maxim. Vreau ceva care sa simbolizeze ziua asta. si nu stiu ce. Mersic multt
Inima ta... dragostea si devotamentul tau pentru toata viata...si,dupa ce veti implini macar 30 ani de casatorie, va veti admira perlele din ochi...
Ap_Gabriel_2001 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: