A fost odata o baba care statea cu fata ei la casa ei. Intr-o zi baba moare si fata ramane singura. Intr-o noapte fata viseaza ca baba ii spune sa-i aduca la mormant o ceasca cu ceai si niste cozonac. Fata s-a dus dimineata la baba sa-i duca cozonacul si ceaiul si apoi a plecat. Dupa ceva vreme fata s-a dus la mormant sa il ingrijeasca.Si a vazut ca din cozonac mai erau cateva firimituri si ceasca era goala. Fata s-a dus acasa dupa ingrijirea mormantului crezand ca vreun cutu a mancat cozonacul si o fi varsat ceaiul. Noaptea, fata a visato din nou pe baba care i-a spus ca o sa-i arate ca e adevarat cea vazut la cimitir si ca ea a baut ceaiul si a mancat cozonacul. Cand fata sa trezit s-a dus sa sape in gradina si a vazut ca sapa a ramas unde o lasa baba de obicei si nu unde o lasase ultima data. La bucatarie a observat ca oala fierbea pe foc cu supa obisnuita a babei. cand s-a dus in camera sa se culce pe pat era un bilet scris(scrisul babei) cu sange:,, EU AM SAPAT IN GRADINA SI AM PUS SUPA CA SA TE AJUT SI SATI ARAT CA POT SA FAC LUCRURILE ASTEA. SANGELE ESTE DE LA CAINELE PE CARE LAM OMORAT IN GRADINA INAINTE SA SCRIU... TU ESTI URMATOAREA DACA NU PLECI!,, fata s-a speriat si s-a dus in gradina sa se convinga singura si a observat un caine mort cu ochii scosi. fat a fugit de la acea casa si nu a patit nimic DE ATUNCI. totusi in fiecare noapte baba se ridica din mormant si isi face treburile pe acasa si este mereu insotita de cainele cu ochii scosi! baba o scris cu sange de la o pisica neagra pe un copac:,, DACA SE APROPIE CINEVA DE CASA MEA VA SUFERII CA SI ANIMALELE MELE,, de atunci baba este insotita de cainele cu ochii scosi si pisica neagra fara nas! MUAHAHAHA! fundita?
Cine suna?
Povestea asta am auzit-o de la un prieten.Nu stiu cat este de adevarata.
Se facea ca intr-o zi Mihai, un elev rebel mergea spre casa.Pentru a se da mare in fata prietenilor sai, cumpara o papusa din colectia Mary de la magazinul de jucari careia ii dadu foc la ochi cu o bricheta.Seara viitoare Mihai ramase singur acasa, intrebandu-se de ce au intirziat parintii lui 5 ore.Atunci suna telefonul. Mihai raspunse. O voce ca de copil ii spuse'Buna, sunt Mary, sunt in fata mallului, hai sa ne jucam!'. Mihai inchise speriat telefonul dar acesta iar suna.Atunci luminile se arsera. Mihai raspunse.Era aceeasi voce de copil care spuse'Buna, sunt Mary, sunt in fata supermarketului, hai sa ne jucam. Mihai ingheta si cu vocea intretaiata.Era aceeasi Mary. Ea zise'Buna, tot eu sunt, sunt in fata casei tale, hai sa ne jucam'. Mihai se uita in jur. Dar vocea lui Mary era tot mai rasunatoare si spunea'Eu am fost baba oarba, acum e randul tau!'
Si nimeni nu l-a mai vazut pe Mihai vreodata.
A fost odata o baba. a intrat in casa si l-a vazut pe BAU BAU si a murit Funda?
A fost odata o baba si l-a vazut pe BAU BAU si a murit! Muahahahaha! ti-a placut?
Iti recomand sa citeste carti scrise de Stephen King. Este un maestru al horror-ului. Eu am citit,, Shining" si mi-a placut foarte mult. Are un substrat psihologic foarte bun ceea ce creeaza si tensiunea specifica povestilor de groaza. De asemenea iti recomand,, Carrie".