Da.Am prietenii adevarati care mereu sunt langa mine si care ma inteleg cel mai bine A fost o perioada in care ma simteam singura, insa am trecut peste asta
Prietenii adevarati se gasesc destul de greu, dar daca ii gasesti trebuie sa ai grija sa nu ii pierzi niciodata
Eu am multi :X dar chiar si asa, toti cred ca ne simtim singrui uneori... de exemplu cateodata pot sa fiu printre 20 de prieteni si tot sa ma simt singura... depinde de starea de spirit...
Da eu am unu foarte real, si este cel mai bun prieten al meu. nu m-a lasat la greu, stie sa ma asculte mereu cand am ceva pe suflet, ma ajuta cand sunt confuza si nu stiu ce sa fac...
Da, am... si chiar daca nu as avea nu m-as simti singura. Am familia langa mine
Am avut un ''amigo mi-a'' dar l-am pierdut... in rest fostul prieten este cel mai bun prieten al meu si mama mea
Nu am foarte multi prieteni apropiati. insa sunt cativa cu care pot discuta despre orice, pe care stiu ca am pot baza.
din cand in cand imi mai cade si mie moralul si atunci am senzatia de singuratate, insa trece destul de repede. tot datorita lor. in plus am o relatie care deocamdata nu mi permite sa ma simt singur.
si toate astea sunt reale! nu mi plac prieteniile virtuale!
anonim_4396 întreabă:
Bunddy întreabă:
anonim_4396 întreabă: