Sunt cel mai bun din clasa la engleza. nu ca m as lauda. dar anul asta, a venit un prof nou care cred ca e gay. mi a spus I love you si chestii din astea. si pur si simplu nu il aud ce vorbeste. ii e lene sa vorbeasca dar nu am ce face. la franceza e greu si o urasc p profa ca are 70 si ceva de ani si nu glumesc
Am profi in scoala care nu imi sunt "asa dragi" dar nici chiar asa...adica ma doare in cot de aia pe care nu-i suport.imi vad de treaba mea la ore.si n-am treaba de ei
Am profesori pe care pur si simplu ii urasc atat de mult incat invat mai mult decat posibil sa le fac in ciuda.
Da...profa de mate o urask dar nu ai ce face daca vrei sa treci asa ca daca te enerveaza nu o bagi in seama sau o lasi in plata ei sa spuna ce vrea
Buna! Profesoara mea de engleza pentru ca la celelalte materi am invatatoare. Mereu ne cearta daca nu avem cartea la noi. Eu de obicei nu o uit dar odata am uitato si a strigat si m-a dus la invatatoare. Odata am stat in baie cand era ora ei pana ce sa sunat. imi place engleza dar profesoara e rea.
AvalohAlyn întreabă:
iepurica_7902 întreabă: