Eu am observat ca folosesc destul de des "Oricum". Oricum, incerc sa ma controlez si sa scap de el.
Ticurile mele verbale ar fi "taci", "hai sa-ti spun", "lasa-ma", "eeeee" si... o sa mai aflu
Asa, bine ca mi-ai spus Mai folosesc si "nu cred" sau "nu pot sa cred" si "in fine"
In general cam toti oameni avem cite unul sau mai multe ticuri verbale dar care difera de la om la om
Nu cred sa am vreun tic verbal... insa nu prea pot sa ma abtin cand sunt intrebat ce faci raspund fac flama [ e o poanta intre prieteni ]
Nu-mi pot da seama, doar presupun ca folosesc prea des "in fine", "as..."(as vrea, as face). In fine , acum voi incerca sa corectez acest aspect!
Eu nu am nici un tic...eu vb f repede de multa lume la prima faza nu stie ce vb, daca romaneste sau o limba necunoscuta ... dar aveam o prietena care ma enerva f tare cum vb...de exemplu zicea: "Ieri am mers la film cu..."...si dupa ce zicea propozitzia zicea inca o data "am mers"...si asa cu toate propozitzile. Repeta mereu verbul principal din propozitzie si cand o certam sa nu mai faca, zicea ca nu face asa ceva...