Eu sincer, i-as ajuta pe cei care ar avea nevoie.Pt ca banii nu aduc fericirea...
Pastrez cat am nevoie pentru a trai o viata linistita si restul i-as dona la asociatii gen Unicef si as contribui material la descoperirea multor lucruri noi.
Fac tot cea ce am visat toata viata excursi masini scumpe femei si asa mai departe si dupa ce ma plictisesc din ce mai ramane ii ajut pe cei nevoiasi
Banii nu inseamna nimic, cand cei dragi te uita
Viata e scurta vei realiza pe ultima suta
Toti te scuipa si vei muri flamand,
Astea's vorbele mele care ranesc adanc. (verusri din "Cumicu - Vorbele ranesc adanc")
I-as pune pe foc pentru ca banii nu aduc fericirea...
Parerea mea. Ceea ce conteaza cel mai mult sunt prietenii!
Ajut toti saracii din lumea asta! aah, plus bolnavii care au nevoie si stiu ca se vor vindeca! as face bine, sincer, daca `as avea nici nu as sta pe gand, as ajuta pe oricine, pentru ca merita!
Asa construi cea mai dura si rezistenta baza subterana din lume.
Si dupa aia as detona bombe nucleara in intraga lume
As face Romania un adevarat imperiu! sa ii mai aud pe urma pe straini ca rad de noi! ca jar mananca!
Pai, daca as avea toti banii din lume, restul lumii nu ar avea niciun ban, deci nu ar valora nimic... e ca si cand tu ai ceva si nimeni numai are acel ceva deci pentru ei nu valoreaza destul.
dar prin absurd as construi multe rachete si as vizita fiecare planeta, fiecare galaxie, fiecare univers
Ias lua si as merge la nevasta si la fetita in Italia ca nu le-am vazut de ceva timp si as face cu ele anul nou dupa nu stiu as face ceva sai multumesc Domnului pentru dar
Mentalitatea unui individ sta la baza fiecarei actiuni pe care acesta o intreprinde. Probabil cei mai multi vor spune ca se vor plictisi la un moment dat. Pe plan personal, cred ca m'as cultiva prin cele mai bune universitati, as invata 15 limbi, as calatori peste tot. Ca roman as investi in schimbarea mentalitatii acestui popor. Un popor lipsit de o mentalitate sanatoasa nu va putea trai niciodata intr-o tara bogata si prospera.
{sunt copil}As cumpara toate jucariile din lume.as plati pentru a fi membru in toate jocuriile pe care le stiu.as cumpara toate cartile din lume. le-as da o parte din bani parintilor mei, bunicilor mei si unchiului meu.as cumpara o masina.as cumpara o pisica, o planta pentru mine{planta ar fi o Orhidee, am scris chiar si despre ea!}. as cumpara rochi gramezi cu roz si sclipici{rochile cele mai scumpe din lume}. M-as duce in cele mai scumpe vacante din lume, de exemplu Dubai sau Paris.As dona 1000000000000000000000 de Euro donatie copiilor nevoiasi, spitalelor, si pentru a proteja planeta noastra, a tuturor.Si cu 70000000000000000000 as da romanilor ca sa iesim din criza! Si as cumpara si cea mai scumpa vila din lumeeeeeeeeeeeeeeeeee! Cu restul baniilor i-as da prietenei mele cele mai bune!
E cam tarziu pentru raspuns dar tot voi raspunde. pai as face mai multe dar cel mai important NU AS DA NIK LA NIMENI! mias scoate dintii din gura si mias pune de aur mi-as face operatie ca mj dar cu piele de aur si in loc de par mias implanta fire de aur. mias lua o masina care sa fie din aur si sa mearga pe diamante mias cumpara un piton de 20 m si o puma si as folosi pentru transport un ozn. a si desigur pe cei care imi sunt mai apropiati leas da si lor cate o moneda de 5 bani dar asa aruncata din masina din mers... primesc fundita?
Yrynella întreabă:
anonim_4396 întreabă: