Nu, nu am idoli dar admir multi oameni, personalitati din afara in general.Cand eram mai mic l-am avut idol pe Mutu pe care il admir si acum foarte mult pentru ca a iesit dintr-o "groapa adanca". Adica : toata lumea l-a facut praf dupa ce s-a drogat, sotia l-a lasat, n-a fost in stare sa-l sustina chiar daca el a inselat-o fiind cu psihicul la pamant, a fost dat afara de la Chelsea, era criticat peste tot, a fost pus sa plateasca 17 mil lui Chelsea, etc.Cu toate astea a devenit mai tare si e mai bun decat era inainte(pe toate planurile).
Nu am idoli dar imi place foarte mult de Anahi din fosta trupa Rbd.Imi place felul ei de a fi, stilul ei si felul in care se imbraca.
Idol nu, poate doar o persoana care mi-a influentat viata...si acea persoana este un amic decedat in urma cu 5 ani. el m-a invatat sa ma bucur de viata, sa vad partile ei frumoase, sa zambesc, sa vad ca sunt importanta si iubita. datorita lui mi-am descoperit adevarata mea vocatie si chiar daca el nu mai este, deciziile mele il vizeaza si ma bazez pe ceea ce el m-a invatat.
Da, profa mea de bio.
e adorabila, stilul ei, vestimentatia, fel de a vorbi, studiile, gentiletea cu care stie sa iese in evidenta, ma face de-a dreptul s-o consider idolul meu.
DA! Lili SAndu. Imi place de ea fiindca : E vedeta, draguta, a absolvit si jurnalismul, si e cantareata... actrita... Merita din partea mea nota 10!
Scz ca fac dublu coment, dar ma simt nevoit sa-i pronunt numele lui Dan Puric.Cautati pe youtube ca sa intelegeti.
Sharon den Adel(o stiti probabil din hitul lui Armin van Buuren "in and out of love"). Este solista trupei Within Temptation(una din trupele mele preferate)si este mama a unei fetite de 5 ani, este designer, isi concepe singura costumatia de scena si cantecele, este amuzanta si are o voce angelica...si imi place ca nu e casatorita, dar este iubita chitaristului trupei de vreo 10 ani, daca nu ma insel. I love her!:X
Ziceai ca vrei sa vorbim pe mes.id pune _ intre numele si prenumele meu din ID TPU si vorbim
Defineşte idol Dacă presupune să iei de bună orice idee de-a lui, atunci nu sunt de acord. Eu am oameni de la care mă inspir, iau ce cred eu că e bun, după ce trec ideile prin filtrul ideilor mele Şi ăştia pot fi de oriunde - TV, colegi de muncă, prieteni, oameni de pe stradă.
Un exemplu care îmi vine cel mai repede în cap, pentru rolul inspiraţional, e Mircea Badea. ş. a. :h
Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ întreabă:
Pufosenie1428 întreabă: