anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti un loc unde sa va "regasiti"?

7 răspunsuri:
| Monica a răspuns:

Da.De multe ori sunt frustrata, ma simt buna de 'nimic' si prefer sa ma refugiez intr-un loc plin de 'amintiri'in care sa ma recreez, sa ma pot gandi mai bine la lucrurile care-mi trec prin minte si care nu ma 'lasa in pace'.
Locul ala fiind parcul laughing
Ma rog, un loc din parc.

| Kitty a răspuns:

Da, in camera mea sau cand sunt la bunici, am mai multe locuri, cum ar fi gradina, padurea. Trebuie neaparat sa fiu singura in acele momente.

| AvalohAlyn a răspuns:

Ma regasesc in familie si in momentul de rugaciune, de meditare, de linistire in parc, in aer liber etc.

| alexutza222 a răspuns:

Eu cand sunt ft. trista incep sa ask muzica in pat... si incep sa plang, si binenteles ma bantuie gandurile/amintirile

pupkiss

| Razvan a răspuns:

Intotdeauna ma regasesc in mine.Desi incerc sa nu ma pierd prea des. Ultima data cand m-am ratacit de mine am facut tampenia sa ii spun ceva ce simt si sarmanul cine stie ce a crezut despre mineI don't want to see
Ma mai regasesc si in iarba incojurata de motanii mei cu o carte in mana cu mama zicandu-mi sa nu mai stau pe jos ca racesclaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place atat de mult big hug cat de frumos ai spus Mr & Mrs Fox: "Ma mai regasesc si in iarba incojurata de motanii mei cu o carte in mana cu mama zicandu-mi sa nu mai stau pe jos ca racesc ". E cea mai frumoasa idee pe care am citit-o pe ziua de azi. Multumesc ca mi-ai facut ziua atat de frumoasa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma regasesc in muzica, ma regasesc in unele poezii, ma regasesc in personajele lui Lev Tolstoi(ma regasesc chiar si in viata lui) dar acum ma regasesc in randurile ce le scriu...