| Kangaroo a întrebat:

Aveti v-o porecla? Daca da care e povestea poreclei tale? (cel mai hazlui raspuns= funda)

Răspuns Câştigător
| Adiiiina a răspuns:

Facalet. Pentru ca l-am alergat pe unu odata cu facaletu lu mamaie, si asa a ramas:-l!

6 răspunsuri:
| ArtisticWorld a răspuns:

YoYo- Prima silaba din numele meu. Pe sora mea toata lumea o striga Pit- De la Piticanie rolling on the floor

| ღℓαυяєТтα a răspuns:

Daaa una pe care mi-au pus-o unchiul si matusa mea cand eram mica: Gaviota din cauza ca era un film pe Acasa cred, pe care nu-l ratam niciodata desi aveam in jur de 4 ani imi place si nu pierdeam nici un episod big grin

| YunaFFX a răspuns:

Pisica. Pentru ca la scoala generala nu suportam sa ma scoata profesorul la tabla. De fiecare data ma plangeam si aveam o fata "cazuta" ca sa zic asa. Pana o profesoara m-a observat si mi-a spus "Hai nu te mai miorlai atata ca o pisica plouata". De atunci toata lumea ma striga asa, iar profesorii glumeau pe tema asta. laughing

| HeZ a răspuns:

Bebe pentu ca ieseam de mic afarabig grin

| tsevaoth a răspuns:

Prietenii (pe care pot sa-i numar pe degetele de la o mana) i-mi spuneau un timp Gepetto pentru ca-mi placea sa trag pe sfoara aproape orice om.M-am shimbat dar porecla mi-a ramas.

| MaryJane11 a răspuns:

Mie mi se mai spune Nicky',,,, pentru ca deoarece fiindca,,, eu cand eram mai mica eram mai blondutza si pe strada ii bateam pe totilaughing si o fata de vreo 20 de ani mi-a spus Nicky' de la nickita laughingrolling on the floor:*:*:*:*:love struck