| andragrigoras2000 a întrebat:

Aveti vreo sora sau vreun frate ori o vrisoara sau un var mai mic decat voi? cum va intelegeti cu el/ea?

Răspuns Câştigător
| Anonima007 a răspuns:

Am un frate.Ma inteleg bine cu el.Dar trebuie daca e mic sa-i acorzi mai multa atentie.Sa te joci cu el.Sa comunicati. Fundoi?batting eyelashes

7 răspunsuri:
| Alkyda a răspuns:

Eu am o sora insa mai mare ca mine big grin si nu m.am inteles niciodata bine cu ea insa cand am mai crescut am invatat ca e bine sa ai o sora sau un frate si acum ne intelegem super bine.cat despre verisori mai mici am o verisoara mai mica cu vreo 10 ani mai mica la fel si cu ea nu ma intelegeam pana acum ceva timp. insa cu ea a fost alt ceva era diferenta de varsta si era normal sa nu ne intelegem foarte bine dar acum ca ea incepe sa creasca si sa inteleaga mai multe e totul oke

| Lora a răspuns:

Da am si frate si sora si verisori si verisoare mai mici decat mine eu sunt cea mai mare si ma inteleg foarte bine cu toti

| Dash a răspuns:

Pai eu am mai multi veri/verisoare si adevarul e ca cel mai bine te intelegi cu cei care au o varsta cat mai apropiata de a ta. Cu cat e o diferenta mai mare de varsta intre voi, cu atat va intelegeti mai prost. Asta-i adevarul!

| Nicole a răspuns:

Buna.
Am o `verisoara` mai mica cu 1 an jumate si nu prea ma impac cu ea ca e mofturoasa, uneori e linistita doar big grin tu?
Pa, pa.love struck

| ShadowAngel a răspuns:

Am o sora si ma inteleg chiar foarte bine cu ea...cred ca ne tine strans legat faptul ca ne intalnim in fiecare zi si mereu avem ceva de discutat!(de obicei de bine)

| fluturas a răspuns:

Am un frate mai mic big grin, noi nu ne intelegem deloc laughing adica nu ne prea certam, mai zbier eu la el x_x, dar nici o relatie foarte apropiata nu pot sa zic ca avem happy

| ღdiaღ a răspuns:

Am un verisor cu care nu ma inteleg deloc bine.Mereu sa preface ca plange, ca matusa sa ne certe(are o sora mai mica decat mine cu un an), mereu ne fura lucruri si vrea mereu sa faca aceleasi lucruri ca noi(n5u suntem prea buni prieteni/vreri')