Am un frate.Ma inteleg bine cu el.Dar trebuie daca e mic sa-i acorzi mai multa atentie.Sa te joci cu el.Sa comunicati. Fundoi?
Eu am o sora insa mai mare ca mine si nu m.am inteles niciodata bine cu ea insa cand am mai crescut am invatat ca e bine sa ai o sora sau un frate si acum ne intelegem super bine.cat despre verisori mai mici am o verisoara mai mica cu vreo 10 ani mai mica la fel si cu ea nu ma intelegeam pana acum ceva timp. insa cu ea a fost alt ceva era diferenta de varsta si era normal sa nu ne intelegem foarte bine dar acum ca ea incepe sa creasca si sa inteleaga mai multe e totul oke
Da am si frate si sora si verisori si verisoare mai mici decat mine eu sunt cea mai mare si ma inteleg foarte bine cu toti
Pai eu am mai multi veri/verisoare si adevarul e ca cel mai bine te intelegi cu cei care au o varsta cat mai apropiata de a ta. Cu cat e o diferenta mai mare de varsta intre voi, cu atat va intelegeti mai prost. Asta-i adevarul!
Buna.
Am o `verisoara` mai mica cu 1 an jumate si nu prea ma impac cu ea ca e mofturoasa, uneori e linistita doar tu?
Pa, pa.
Am o sora si ma inteleg chiar foarte bine cu ea...cred ca ne tine strans legat faptul ca ne intalnim in fiecare zi si mereu avem ceva de discutat!(de obicei de bine)
Am un frate mai mic , noi nu ne intelegem deloc adica nu ne prea certam, mai zbier eu la el x_x, dar nici o relatie foarte apropiata nu pot sa zic ca avem
Am un verisor cu care nu ma inteleg deloc bine.Mereu sa preface ca plange, ca matusa sa ne certe(are o sora mai mica decat mine cu un an), mereu ne fura lucruri si vrea mereu sa faca aceleasi lucruri ca noi(n5u suntem prea buni prieteni/vreri')
anonim_4396 întreabă:
greyhound întreabă: