anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am accesat un blog: 6friends6.blogspot.com.Este super tare si va poate ajuta uneori. Puteti sa-l incercati si voi.Este super!
Ce parere aveti despre el?

4 răspunsuri:
| Mangustă a răspuns:

Noo, mon cher, lasa-ma te rog sa rectific eu: Acel blog ti l-ai creat TU acum 3 zile, iar de 3 zile tot postezi cele mai penibile "jocuri" si "creati" in paint. Nu ai talent. Nu mai incerca degeaba sa distrugi paint-ul. *despre blog* Nu-l incercati. Va pierdeti cele 5 min. din viata in care puteati sa mergeti la baie.
Parerea mea? Sterge-l.

| PrintesaRockChichi a răspuns (pentru Mangustă):

1.Nu numai EU l-am creeat!
2.Nu este adevarat nimic din ce spui
3.Parca tu te pricepi mai bine la desene
4. Daca doresti sa afli, chiar am talent.De fapt, am castigat locul I la un concurs!
5.Multi au laudat blogul
6.Cand voi fi membru superior, iti voi vota raspunsul ca eronat si nefolositor
7.Esti ########### *********!

| Mangustă a răspuns (pentru PrintesaRockChichi):

Oh, you made my day!
Nu m-am mai simtit in viata mea asa de jignit de cineva, cat tupeu pe tine sa-mi dai "eromat" cad o sa cresti mare. Nu mi-ai vazut desenele in viata ta /:) in schimb eu ti-am vazut "creatiile" in paint. Da chair te rog sa imi incarci o poza cu desenul tau de locul I pe imgur (aicisa http://imgur.com/ computer, selecetezi poza, upload...da te descurci tu ca esti fetita inteligenta si stii perfect engleza. Nu venii cu scuze ca nu ai camera foto sau web ca esti penibila) Da, da stiam ca sunt multe diezuri si stelute, cred ca fac parte si dintr-o piesa muzicala...la pian poate.
O ultima chestie sweety, nu-ti mai lasa parintii sa te minta, nici lor nu le place ce faci tu. ^-^

| PrintesaRockChichi a răspuns (pentru Mangustă):

Stii ce, nu am chef sa ma cert cu cineva ca tine(de nesimtit)! Voi incheia scurt:
PUNCT!