Ori e el imatur, ori a fost ea sacaitoare si noi baietii... uram fetele care se suie pe noi...
Pentru ca atunci cand si-au atins scopul in general baietii nu mai considera prada interesanta (asta daca nu e vorba de dragoste la mijloc)
Asa fac toti baieti, dupa ce un coleg a aflat ca mi-a zis colegii ca lui ii place de mine nu a mai vorbit cu mine
Pentru ca o cucerie prea usoara... e in van, fara o provocare...ne simtim ca un premiu de consolare, banuiesc.
(lipseste acel ceva... scanteia). Trebuie sa ne faceti sa muncim putintel...sa simtim ca v-am "castigat".
De ce el i-a raspuns la iubire cu ura? Un prim raspuns ar fi ca el este imatur, incapabil de a avea o relatie de iubire cu o fata. El cauta doar aventura, iar fata a sfarsit prin a-l iubi. Nu stiu ce varsta au cei doi, dar cel putin el este copil. Un al doilea motiv ar fi frica de asumare a unei relatii de iubire, relatie care implica mai mult decat un salut si, eventual, o partida de sex. Implica si respect, recunostinta, recunoastere, acceptare, atentie. Ori el se pare ca nu a vrut sex, chiar, daca fata este tanara, virginitatea ei, ca sa aiba cu ce se lauda la prieteni. O considera doar un trofeu.