| Clodmod a întrebat:

Azi am fost la o prietena, Victoria, care este fraierita si orbita de banii altei profitoare, Lorena. Pe mine ma cheama Madalina. Victoria a dormit la mine 2 nopti consecutive si inca vreo 2 inainte, ne intelegem foarte bine, ne-am facut poze si am pus pe mess o poza cu mine si Victoria la avatar. Cand a vazut-o Lorena, a inceput sa ii spuna Victoriei ca de ce am pus-o, ca cica eu i-am zis Lorenei ca Victoria nu vorbeste cu ea si mereu Lorena ma jigneste si vrea sa ma desparta de Victoria. Acum Victoria a fost fraierita iarasi de Lorena si maine ies in oras... Eu am plecat imediat de la Victoria pentru ca m-am suparat pe ea foarte tare, i-am zis de mai multe ori si nu numai eu i-am zis ca Lorena o fraiereste dar nu intelege, este orbita pur si simplu de banii ei. Ce sa fac? Cum sa vorbesc cu Victoria sa ma impac cu ea si sa o conving insfarsit ca Lorena e o profitoare? Va rog spuneti-mi! Funda.

Răspuns Câştigător
| CeaCuMasca a răspuns:

Nu cred ca are sens sa alergi dupa prietenia cuiva care nu te pretuieste asa cum ar trebui.Sincer,chiar daca ai reusi sa o convingi ca Lorena e o profitoare,Victoria mereu va avea impresia ca i-ai impus parerea ta si ca alegerea ei ar fi fost mai buna. Daca alege sa ramana cu vedeta orasului,de vina e caracterul ei,care,iti spun din proprie experienta, NU poate fi schimbat.Ea ar trebui sa vina sa se impace cu tine, ca un semn ca ii pasa, dar daca nici atat nu realizeaza, da-o-n amarul ei.Sunt atatia oameni in lume cu care te poti intelege de minune, de ce sa pierzi timp si energie/incredere pe o persoana care nu e la fel ca tine?

3 răspunsuri:
| miriam18 a răspuns:

Las- o sa vada singura cu timpul o sa isi de a seama ca a fost fraierita

| MonsterCookiesOo a răspuns:

Incearca sa ii bagi in cap ca lorena e o profitoare si daca nu se invata lasa, va vedea ea singura si cred ca lorena nu si-a mai luat de mult o bataie buna... ca ar fi sa ii dai tu una?

| Clodmod explică (pentru MonsterCookiesOo):

Daaa, daca ii dau eu se leaga altii de mine ca e vedeta orasului ca este foarte bogata.