Da. De obicei cand o fata si un baiat se 'ciondanesc' reciproc sau cand el face asa ceva... sigur
Mdeaaaaaaaaaaaaa, asta e un tip de baiat mai porc, fara educatie daca te placea cu adevarat nu cred ca te trata ca pe o oarecare iti spun foarte sincer : Nu te place, si nu-l lasa sa faca chestiile astea, arata-i ca ai si tu orgoliul tau ( ca femeie ), ca sa nu te ccreada una dinaia de pe centura ( scuzami expresia ), daca o sa te lasi, el o sa-ti faca asta mereu, o sa-si dee seama ca daca tu il lasi il placi, si o sa-ti faca in ciuda cu alta Vrea doar sa isi bata joc de tine. mai exact, profita de tine. In fine, asta e parerea mea, eu nu sunt tu, tu decizi ce vrei! BAFTA
Serios? Nu mai spune. Nu am 12 baa purandeluleee
Cum sa fie o distrusa de 12 ani?! e o distrusa de 10 ani. hai nu chiar 10, poate face 11 in curand chiar ea a zis ca nu are 12
Poate n-ai 12 ani dar tot ești o distrusă!
E doar unul din baietii aia care vor sex si atat...sau daca simte ceva sigur nu e exact ceea ce simti si tu.Bafta
Nu-i place persoana ta ci doar aspectul fizic Deseori se gasesc astfel de baieti neseriosi.