| EuTeIubescBa a întrebat:

Azi baiatul de care imi place ( el nu sti asta ) ma tot lovea peste fund >:". Cand am terminat orele s-a batut intentionat de mine, iar apoi m-a luat de mana sa imi vada bratarile, iar eu l-am prins de curea, dra apoi el m-a lovit peste fund si m-a prins de san.

Cand am plecat mi-a zambit si a facut cu mana.

Credeti ca e posibil sa ma placa?:* Funda:*

Răspuns Câştigător
| Skylerx a răspuns:

Da. laughing De obicei cand o fata si un baiat se 'ciondanesc' reciproc sau cand el face asa ceva... sigurwinking

11 răspunsuri:
| LoStEyEs a răspuns:

Mdeaaaaaaaaaaaaa, asta e un tip de baiat mai porc, fara educatie straight face daca te placea cu adevarat nu cred ca te trata ca pe o oarecare straight face iti spun foarte sincer : Nu te place, si nu-l lasa sa faca chestiile astea, arata-i ca ai si tu orgoliul tau ( ca femeie ), ca sa nu te ccreada una dinaia de pe centura ( scuzami expresiahee hee ), daca o sa te lasi, el o sa-ti faca asta mereu, o sa-si dee seama ca daca tu il lasi il placi, si o sa-ti faca in ciuda cu alta sad Vrea doar sa isi bata joc de tine. mai exact, profita de tine. In fine, asta e parerea mea, eu nu sunt tu, tu decizi ce vrei!winking BAFTAwinking

| EvilThoughts a răspuns:

Isi bate joc.nu il mai lasa k o sa te creada curva dupa aia, papa

| DreamAutopsy a răspuns:

Eu cred că ești o distrusă de 12 ani.

| EuTeIubescBa explică (pentru DreamAutopsy):

Serios?batting eyelashes Nu mai spune. phbbbbt Nu am 12 baa purandeluleee phbbbbt

| LoStEyEs a răspuns (pentru DreamAutopsy):

Cum sa fie o distrusa de 12 ani?! e o distrusa de 10 aniwinkingwinking. hai nu chiar 10, poate face 11 in curandwinking laughing chiar ea a zis ca nu are 12 rolling on the floorwinking

| DreamAutopsy a răspuns (pentru EuTeIubescBa):

Poate n-ai 12 ani dar tot ești o distrusă!

| BYGGeo a răspuns:

Sincer nu cred ca te place doar vrea sa iti atraga atentia dar in rest deloc

| ionutzul31 a răspuns:

E doar unul din baietii aia care vor sex si atat...sau daca simte ceva sigur nu e exact ceea ce simti si tu.Baftawinking

| BunicuLuCristos a răspuns:

Da-mi un leu. happy

| ionutz_3878 a răspuns:

laughing))) te place sigur...dar vrea cam mute de la tine

| iustinika a răspuns:

Nu-i place persoana ta ci doar aspectul fizic Deseori se gasesc astfel de baieti neseriosi.