| RealLife a întrebat:

Azi la scoala in ora de germana m-am cerut la baie si cand am intrat am auzit ca gemea cineva si m-am gandit o secunda si mi-am dat seama ca faceau sex o colega de-a mea ( am recunoscut-o dupa gemete) si nu stiu cu cine facea. in fine m-am dus inapoi in clasa si i-am spus profesoarei sa vada si ea. a intrat in baie si culmea. usa era deschisa si a intrat fix peste ei. ca sa nu mai zic ca au venit parinti la scoala, vizite la director etc. Eu vreau sa va intreb acum pe voi daca este bine ca i-am parat? acum e posibil sa-i exmatriculeze. ce sa fac? am facut un lucru bun? mentionez ca eu am 15 ani. oricum am ramas cam...socat ca sa zic asa.

Răspuns Câştigător
| Mary496 a răspuns:

Pai practic e prost, teoretic e bine! E gresit ce faceau si e bine ca i-ai parat. Dar e prost pentru relatia ta cu colega cu pricina.Las-o asa si incearca sa iti tii gura, sa nu vorbesti despre subiect si cu alti colegi!

32 răspunsuri:
| TheSoundBoy a răspuns:

Deci banuiesc ca tu esti un tocilar prost facut gramada

| pysypyslove a răspuns:

Crede-ma ai facut foarte bine deoarece scoala nu este pentru asa ceva, dar prietena ta(daca ar sti) te-ar putea uri toata viata si ai putea avea 1 sau chiar mai multi dusmani.

| lShSl a răspuns:

Eu zic ca trebuia sa te bagi si turolling on the floor