| vladut7373 a întrebat:

Azi mi-am cumparat un PS3 si l-am conectat la un TV cu tub si n-a mers dar ps3 era perfect functional si apoi m-am dus la magazin si l-am testat si acolo mere. de ce nu merge si pe un TV cu tub?

14 răspunsuri:
| Dj7EdWarDD a răspuns:

Normal ar trebui sa mearga...dar acum depinde si de.ce tv ai adica tipul si versiune cine stie mai incearca si uh la alt tv din casa si poate o sa mearga!

| vladut7373 explică (pentru Dj7EdWarDD):

Am incercat la toate tv din casa si la niciunul nu functioneaza si TV... e cam de 10 ani

| Dj7EdWarDD a răspuns (pentru vladut7373):

Hmmm poate ca conteaza putin vechimea...dar la pc ai lcd?

Lcd sau plasma nu am am incercat si la pc dar nu merge

Ba nu stiu ce sa spun ew zic ca o fi tv-ul de fina ar trebui sa incerci la un prieten sa vezi daca merge si asa poti sa iti dai seama care e problema! la astea nu prea ma prikep asa bine ew. umblu numai cu pc-uri -laptop-uri :

Mai eu am testat PS3 la magazin si mergea dar eu am TV cu tub si nu stiu de ce nu merge

Pai si la magazin de care tv era?

Mii se para ca era un lcd

Eeeee pai vezi...tongue

Da dar nu mai am bani acum si de lcd ca am dat 12 mil pe ps3 si joc

Pai daca aveai pc dc tiai mai luat ps3 straight face cu banii aia iti fakeai pc-ul mai tare ca ps3 si plus de asta puteai sa joki ce joc vroiai uh...e acum daca l-ai luat joacate pe el tongue

Chiar daca mi-am luat ps3 poate mai fac rost de cateva mil si imi iau im lcd big grin

Vezi si uh cum faci ...ca o sa tii ps3 degeaba! si bafta!big grin

| bacterie a răspuns:

Cand iti apare becu rosu tine apasat vreo 6-7 secunde pe ala de start pana se aude un beep pentru ca sa se reseteze rezolutia si o sa-ti mearga!