Inseamna ca iti era foame...
Ma mir ca a fost un vis cu logica(era gretos...). Normal ca era gretos, porcul este un animal gras.
Daca ai probleme emotionale poate ca subconstientul tau vroia sa iti transmita ca esti mult prea lenes/jegos/puturos...etc.
Inainte sa adorm i-mi era cam foame si cand m-am trezit aveam aceeasi foame se cam leaga
Vezi daca nu mananci seara?
Buna.
Eu am o carte pentru vise.
Te pot ajuta,numai ca o sa scriu mai mult.
Am cautat prima uara cuvantul 'carne'
Carne:
Daca un crestin va visa,de pilda, carne de porc, semn bun este.
Am mai cautat si 'porc, porc mistret'
Porc:
Aproape orice vis cu porc domestic are semnificatii neplacute, negative.In general,visul cu porci inseamna viata plina de necazuri, relatii dificile cu cei din jur, umilinta, pierderea demnitatii, batjocura.
Pa.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Semnificatia visului porc - injosire, lenevie, zgarcenie, depravare;- avand- noroc, bucurie, sanatate;- balacindu-se in noroi- boala;- devenind porc mistret- inamic periculos;- hranind- viitor asigurat;- gras- dificultati;- in noroi- insanatosire greoaie;- mai multi- bucurie;- mai multi murdari- situatie rusinoasa;- mistret- dusman, paguba;- mistret dormind- ajutor de la prieteni;- mistret infuriat- dezordine, inamic periculos ce trebuie evitat, curaj;- muscandu-te- furt, te calca hotii;- salbatic- te impaci cu dusmanul;- scroafa- fecunditate;- slab- dificultati;- taind- foloase;- vazand- dificultati, paguba.
Eu am visat ca era jos era cam mare si murdar care se potriveste ca sa iti dau funda
Cred ca se potriveste cel taind adica foloase;
Eu una nu prea cred in astea, doar pur si simplua ai visat asta, visam multe.
anonim_4396 întreabă: