DEEECI.HAI SA ITI EXPLIC CUM SE FACE:
este catelus si pisicuta.primul ti'l da pe caine.ca sa il primesti trebuie sa dai click pe el, si sa dai acolo sa te ajute prietenii sa il cauti. apoi pe profil iti va aparea ceva de genu: "x isi cauta cainele pierdut. vrei sa il ajuti? click aici"
si ai castigat o persoana daca a dat click.iti trebuie 10.si cand te'au ajutat cei 10 prieteni, ai cainele.
apoi urmeaza pisicuta. e exact la fel ca si cu cainele.eu ii am pe amandoi, si sunt foarte draguti:X si iti dau si puncte cand dai click pe ei
funda>
Si eu joc BarnBuddy. Dar nu am vazut catelu' asta nici la magazinul de animale, nici la vecinii mei. Cred ca el apare odata cu cresterea in nivel. Poate persoana respectiva care are catelul este la un nivel foarte mare si de aceea a putut sa il cumpere. Dar nu e un raspuns sigur. Oricum nu vad ce altceva poate fi. Poate e pisicuta aia pierduta si are forma de catel.
Trebuie sa iti dea accept 10 prieteni mai intai trebuie sa iti gasesti pisica!
Apoi catelusul!
Funda?
Plsplsplsplspslpslplspslplspsl!
Eu sunt la nivelul 70 si de la nivel 60 mi-a aparut o pisica pierduta si trebuie sa o caut. Din pacate nu am vecini care s ma ajute asa ca nu pot avea pisica.Cand o sa cresc in nivel o sa imi arate catelusul ala mic pierdut.Trebuie sa il gasesti cu ajutorul vecinilor si prietenilor hi5, ei trebuie sa intre pe linkul trimis de tine si in acest mod te pot ajuta.Acuma depinde ce level esti tu
anonim_4396 întreabă: