Eu sunt din Craiova si la un strand, acum vreo 4 ani, era o gaura langa care era interzis sa te duci pentru ca te tragea la fund. Cred ca acum au inchis-o, dar asa era atunci. Nu stiu si nu am cum sa-mi dau seama ce era la tine dar bine-ar fi sa nu te mai gandesti, ca putea fi orice. Mai sunt nebuni de-astia de se baga pe sub apa si trag lumea de picioare ca sa-i bage in sperieti, deci stai calma.
Pai poate era vreo vietate.de exemplu un peste, sau daca tie frica de apa, poate ti sa imparut si mie mi-e frica de morti si cand ma pun i pat am impresia ca cineva este langa mine, incearca sa-ti intreci frica si sa fi mai curajoasa, poate ti sa imaprut. D ain fine, sper ca ti-am fost de ajutor.
Probabil era verisoara ta? >.< Poate vroia sa te sperie, Sau o gaura, Sau ti s-a parut. Putea fi orice. Nu te mai gandi la asta.;]
Da, inspaimantator.sunt mai multe variante
1)ori era verisoara ta care a vrut sa faca o gluma pe sub apa
2) ori era o vietate cum crezi tu si in cazul asta e cam strage ca nu a mai observat nimeni
3)ori era o gaura, ceva pentru filtrarea apei de ex si probabil se prinsesera gunoaie de ea si acolo ti-ai agatat tu piciorul
4)era altcineva si nu ti-ai dat tu seama, probabil cineva care inota pe sub apa si vroia sa faca glume proaste.
orice ar fi fost probabil ca nu mai are nici un orst sa te gandesty. pup