| Nicki18 a întrebat:

Baieti,chiar sunteti atat de bucurosi si mandri de voi insiva atunci cand batjocoriti si injositi in ultimul hal o fata?

Răspuns Câştigător
| CBits a răspuns:

Vezi tu, acesta ramura a baietilor ca nu stiu sa respecte o fata, femeie...sotie sunt niste indivizi care nu stiu ce sunt cei sapte ani de casa, si ceia ce au vazut in familia lor ca asa se comporta tiacasu, bunicasu etc cu femeile in casa asa considera ce este bine sa faca si ei...dar de fapt sunt niste lasi, jeguri de oameni si niste scursuri de oameni, parerea meahappy

7 răspunsuri:
| Duucu a răspuns:

Da.Pe mine asta mă face să arăt lumii că fetele nu sunt prințese.

| Andreysandu a răspuns:

Nu sunt toti la fel. big grin

| JustSmileK a răspuns:

Eu sunt de parere ca fetele ar trebui sa invete sa nu mai permita asta. E si normal daca baiatu vede ca-i slaba de ingeri ca o sa faca ce vrea din ea.

| Constantin112 a răspuns:

Sa iti bati joc de o fata in mai multe feluri pentru mine e lasitate ( maxima ) daca faci asta nu inseamna ca esti cineva, asta inseamna ca toata viata vei fi un las si nu vei avea curaj sa te iei de unu pe masura ta si atunci te iei de o fata/femeie/iubita/sotie pentru mine asta este lasitate si i-as ucide pe toti r.a.h.a.t.i astia de doi bani.

| ErrorFound a răspuns:

Iete ce probleme...La sfarsitul fiecarei relatii cu o fata ea posta tot felul' de tampenii despre mine pe facebook/yahoo si toate retelele de socializare. laughing Nu cred ca eu sunt ala rau aici. Dar de la un timp am inceput sa ma razbun Muahahahahahahahaha*ras malefic*

| LaYeR a răspuns:

Depinde, sunt o multime de baietii in lumea asta, nu generaliza! Eu mereu am fost pentru egalitate.

| EleSimoo a răspuns:

Nu suport sa vad cum generalizati.
E adevarat, exista baieti porci si cum mai vrei tu. Dar NU toti sunt la fel.
De asemenea, exista si fete mai putin ok... ca sa nu zic cuvantul ala.

Daca ai dat doar peste genul asta de baieti, nu inseamna ca si ceilalti sunt asa!

Întrebări similare