Desteptaciune, daca ai cap te descurci in orice maicamea asa imi zice fii destept si nu prost asa stii sa te descurci in viata
Copilarie pentru ca e frumos sa iti traiesti copilarie, este asa de dulce si frumos sentimentul copilariei.Cand oamenii cresc isi amintesc cu bucurie de copilarie si de toate nazbatiile lor.Totusi as fi ales si desteptaciune, dar ai zis doar una.Desteptaciunea etse buna si ea, dar poti sa fi destept si sa nu sti sa iti traiesti copilaria.Nu stiu daca intelegi la ce ma refer.Asa ca, copilaria
Desteptaciune daca ai desteptaciuna dai la o facultate buna si castigi Bani daca ai bani esti "iubit" dar as vrea si copilarie
Eu aleg copilaria.Cand esti copil nu ai griji, esti tot timpul alintat, primesti iubire, bani iar desteptaciunea vine pe parcurs.
Inteligenta. Fara cap, nu faci nimic. In schimb, daca te ajuta capul, realizezi multe. Numai bine!
Desteptaciune... Daca esti destept ai automat si bani, daca esti destept stii sa fii si copilaros, daca esti destept reusesti si sa atragi o persoana care sa te iubeasca langa tine...in concluzie daca esti destept ( si stii sa-ti folosesti inteligenta le ai pe toate, dar nu neg ca poate iti mai trebuie si un gram de noroc )
Aş alege copilăria, pentru că asta e cea mai frumoasă perioadă a vieţii şi nici nu ai treabă cu banii sau deşteptăcuinea sau cu iubirea...
Copilarie .pentru ca atunci cand esti copil esti cel mai iubit de toata lumea .esti destul de destept si de isttet.nu ai nicio grija si nu iti trebuie bani. funda?
Hei! Desteptaciune, daca esti destepti poti avea si bani, apoi iubire (cea mai importanta dupa parerea mea ) iar copilaria...ne bucuram de ea acum :*. Pussy:*