anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Barn Budy- Care este noua metoda de furat pe ferma? cea cu TAB numai este de ceva vreme.Sau stiti cum se pot fura oua gainilor, ratelor, lana? mersi (dau funda)

Răspuns Câştigător
| BlackEye a răspuns:

Stiu eu happy
cand cineva are caine dai de mai multe ori sa fir si iti ia bani
mi se pare ca vreo 60.000 dupa dai refresh si ai bani la loc
iar prietenului tau ii vin acei bani de ex :60.000
poate sa iti faca si tie la fel si iti da 60.000
funditsa?

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dianaddeee a răspuns:

Exista alta metoda insa este si ea veche... e cea cu clickwinking daca intri pe forum la barn buddy afli despre ce este vb...vei intelege mai usor de acolo decat daca iti voi explica eu. nu poti fura insa "carne branza lapte oua"laughing

| craniul a răspuns:

Pacat ca nu mai mere sa furi sad cu tab dar asta e asteptam pana cand nu mai are mancarica cainele happy a da nici eu nu stiu cum se fura la oi la vaca la rate cand nu mai are mancare thinking daca afli sa imi ziciwinking

| SCosmin a răspuns:

Buna,intri la una dintre fermele vecinului si vezi daca are de furat,iei manusa ca care furi si apesi pe planta cu manusa,iti apare ca te musca cainele dar dai ok pana cand furi,nu conteaza daca iti ia bani ptr ca dupa ce ai furat sau nu mai ai bani dai refresh sau te duci la ferma mea*.si dupa ce sa reincarcat pagina.bani o sa-i ai la loc,plus recotele furate.sper ca te-am ajutat