| Pustii a întrebat:

Bine asta-i o intrebare prea stupida laughing dar asa-i starea mea curioasa mereu... e o intrebare pentru baieti...de ce voi baietii stati maiii 'cracanati'? laughing a mai intrebat multi baieti si au inceput sa rada dar nu mi-au spus straight face

11 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Pai si noi, fetele, stam picior peste picior sau cu picioarele apropiate, din acelasi motiv pentru care baietii se simt in largul lor sa-si expuna obiectul muncii la vederelaughing.

| clauu a răspuns:

Tu de ce te scarpini in cap? Poate ei vor sa isi aeriseasca cracii. Eu unu stau picior peste picior :-s

| Mara a răspuns:

Mie nu imi plac baietii cracanati... zici ca's handicapati( si'a iesit si rima! house! laughing ) mie mi s-a zis ca de la fotbalstraight facethinking

| tudorr a răspuns:

Poate is gay laughing

| Johnny_6115 a răspuns:

laughing))) ce intrebare tare. Dupa o partida orce barbat sta asa (partida de sti u ce)

| Kittynika a răspuns:

Da.si eu vreau sa stiu de ce toty isi lasa unghia de la degetul mik sa creasca.cand am intrebat.pauza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e firea lor:cei care stau asa cum spui tu inseamna ca sunt mai deschisi sau poate rebeli, SAU stau asa cracanatzirolling on the floorpentru ca asa e la,, moda" sa stai... cei care stau cu picioarele inchise sunt mai pudici si nu vor sa iasa in evidentza daca te-a ajutat, cu placerewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cum sa-ti spun. Voi fetele stati cu picioarele lipite sa ascundeti rusinica. Noi stam cracanati sa nu face omleta. Cu cit e omu mai dotat cu atit sta mai cracanat. Deci de acum sa stii ca daca vezi unul cracanat peste masura, ala e taur comunal rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maddyline, astia care au o unghie mare nu au bani de hirtie igienica si folosesc unghiahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maddyline cu unghia lasata mare se scobesc :-))

| Dorina_Prodan_1990 a răspuns:

Am poola mare