| leonardo_4473 a întrebat:

Bine! Multi ma vor considera senil dar mi-a venit o idee foarte ciudata, si anume : Vreau sa fac o groapa in podea in camera mea si sa o transform intr-o ascunzatoare pentru ca vreau sa ascund ceva. Stau la casa (normal) dar vreau sa i-au o bucatica din podea fac o groapa si o pun frumos inapoi fara sa se vada (ca-n filme). Dar care sunt consecintele? Vine frigul sau se strica tot sau vin sobolanii sau nu se intampla nimic? Deci una peste alta sa fac sau sa nu asa ceva?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

De ce il atacati pe om?
Mi se pare o idee foarte originala si cu mare potential. Doar ca va trebui sa izolezi foarte bine "ascunzisul" tau, ca sa nu ai contact direct cu pamantul. Poti, eventual, sa plachezi interiorul cu gresie (poate gasesti mai veche, ramasa de la vreo renovare. in acest fel, nici n-o sa te coste mult).
Bafta! Si, eventual, sa-mi scrii daca vei reusi sa-ti pui visul in practica.
Numai bine.

11 răspunsuri:
| Artemis a răspuns:

Foare ciudata ideea thinking
Nustiu ce sa zic daca ai comori de ascuns thinking Fa`o happy!

| Sოﺁℓε a răspuns:

Buna! nu fa nimk ca ai garantia sa cazi vin mai multe insecte, sobolani soricei si eu traiesc la casa la taara
ai putea sa ascunzi altundeva ""comoara ta "". nu fa tu nici o gaura

| RoxiutzaRux a răspuns:

Eu zic ca nuuuu:o!

| laura64 a răspuns:

Problema e ca daca intr-adevar esti senil, vei uita la urma pentru ce ai sapat-o sau ce aveai de ascuns acolo.

| anuska a răspuns:

Gaseste o alta scunzatoare mai buna ca si sub pat.nu poti face o gaura fara sa afle parintii taicrying

| คเค๓เк a răspuns:

Vred ca te-ai uitat la prea multe filme laughing

| bunker a răspuns:

Nu esti senil...esti 'special'

| mariusciocan a răspuns:

Ingroapa=ti mintea in ascunzatoarea ta. si o scoti peste 15 ani.succes

| atn93 a răspuns:

Pai consecintele ar fi ca pamantul de sub casa o data sapat poate afecta direct sau indirect structura de rezistenta a casei, adica. peretii casei apasa cu greutate mare pe sol, intr-o groapa se mai aduna apa si este rau daca este vreo panza freatica pe acolo si... sa nu sapi sa ajungi in pivnita. Alta problema: daca vine cumva careva si iti vede "opera" sa nu te "toarne" la primarie, amenzile sunt destul de mari pentru constructia si/sau modificarea ilegala in locuinta... de obicei se face pe baza de plan facut si calculat de arhitect si aprobat de cei de la urbanism

| leonardo_4473 explică:

Am zis ca unii ma vor considera senil dar sincer unii m-au facut sa cred nu sunt considerat prostul satului. Exista si lume buna!

| stef112 a răspuns:

Pe cine ai omorat?laughing