| NumeNou a întrebat:

Bna TPU.Cum as putea slabi mai repede?batting eyelashes
(Adica e vara si eu ma ingras laughing )

Răspuns Câştigător
| Mariinaa a răspuns:

Bai fratilor, sa nu mai aud de infometari pentru ca va bat pe toti, pe bune. Stiu pe pielea mea ce patesti facand asa o mare prostie. Mananca sanatos, fa abdomene, fa sport, si nu te astepta la 1 kilogram pe zi, ci unul pe saptamana daca ai un stil de viata sanatos si te tii de sport abia slabesti sanatos si frumos, nu te infometezi si iti dai peste cap organismul, ca. dupa naiba va mai scoate din anemie, si ..mai rau, bulimie, sau anorexie. Nu te increde in diete miraculoase de pe o zi pe alta, astea sunt nimicuri, mananca sanatos, lasa fast food-ul, lasa chips-urile, lasa sucurile, nu mai manca dupa orele 18-19, mananca lactate sarace in grasimi, salate, fructe, piept de pui. Nu te infometa, ..nu recomand nimanui, e cea mai mare prostie pe care-o poate face un om!

| NumeNou explică (pentru Mariinaa):

Nu manac fast food mereu straight face doar o data pe luna laughing

| Mariinaa a răspuns (pentru NumeNou):

Renunta la asta, mananca la 2 luni, la 3 luni sau delochappy.

7 răspunsuri:
| reihiuke a răspuns:

Bei apa si nu mananci nimic. Slabesti cam 1 kg/zi. Eu tin posturi negre lungi ca sa ma purific spiritual, dar stiu un amic care a incercat metoda si a slabit vreo 50 kg in vreo 2 luni. Dupa 2 zile dispare foamea. Daca ai grasimi, nu ar trebui sa ai probleme cu ameteli, etc. Daca simti ca ai ameteli si obosesti mananci strictul necesar. Cam atat happy P.S. Tipul acesta se ducea si la scoala, nu statea toata ziua acasa.

| Mαdαliηα a răspuns:

Eu vreau sa ma`ngras si tu vrei sa, slabesti blushing. Da-mi mie de la tine laughing. pai nu stiu eu sunt foarte slaba. am 1, 70 inaltime 14 ani. si vreo` 44 de kg aveam inainte sa ajung la spital x_x. am mai slabit oleaca acum cred ca am 42. si in spital tot de la ne`mancat am ajuns. am mancat Zarzare pe stomacul gol rolling on the floor. si am ajuns si-acolo. daca vrei sa, slabesti mananca foarte putin si rar. si nu manca dimineata... dar nu te sfatuiesc probabil ai sa te imbolnavesti kiss!

| NumeNou explică (pentru Mαdαliηα):

Mda problema mea e. ca mananc seara mai mult ca ziua nu ma manc nimic sau mananc foarte putin. Si eu am 14 ani big hug Multi inainte... Nu's asa garasa da vreau sa dau din burta jos laughing)

| Mαdαliηα a răspuns (pentru NumeNou):

Mulsumesc, sa cresti mare kiss La burta stiu ca abdomenele sunt la " putere " cum s-ar zice laughing. Dapoi de la alea ma ea ficatii rolling on the floor Incearca si tu poate ai sa reusesti blushing. Ca altceva habar n-am sad love struck Tii ţuucc " kiss

| Sorinacio a răspuns:

Pai vara poti manca mai mult salata si bea apa(nici chiar prea mult pentru ca te vei imbolnavi)si hei este vara:ai o gramada de solutii:bicicleta, footbal, plimbari, jogging si incearca dimineata cand te scoli sa faci abdomene.Sa zicem ca faci 15, iei pauza 2 min, iar 15 abdomene si tot asa de vreo 4-5 ori.