Te duci la un suc cu mai multi prieteni. Vorbiti, discutati, etc. Sau poti sa mergi sa inchiriezi o sala, sau sa rezervi o masa la un restaurant undeva. Nu stiu ce sa zic...
Scumpo, o sa incep frumos :
Poate ca nu se poate la tine acasa si tu esti trista, dar priveste partea buna a situatiei ( cel putin din perspectiva mea ) : eu zic ca e chiar mai bine in oras cu prietenii decat acasa.In casa e spatiul mic, faceti mizerie, sunt si bunicii langa voi si mna ( nu ca ati face mare lucru la 11 ani, oricum va simtiti mai liberi singuri ). Gandeste-te ca afara e cu totul si cu totul mai distractiv.Si am o intrebare, aceea fiind : de ce poti merge doar cu o prietena in oras si nu cu mai multi? Pana la urma mall-ul e mare si incap toti, iar este mai distractiv in grup.Si acum, eu, care sunt mai mare decat tine ( nu cu foarte mult, dar totusi...) imi doresc o zi de nastere super ( normal ) si pentru mine "super" consta in : afara, cu 5-6 prieteni plimbandu-ne ca nebunii prin parc, iar seara sa mergem in fata blocului cu o punga cu seminte.Simplu!
La multi ani de ziua ta, oricum! (Stiu ca mai e o luna, dar pana atunci nu mai e asa mult si poate nu reusesc sa-ti spun atunci )
De ce nu rogi un prieten sa te lase sa faci la el acasa o petrecere il inviti si pe el si gata.sau mergi la un gratar undeva afara si acolo puteti avea muzica de la o masina cumparati bautura si mancare.La multi ani de pe acum!