Deci spui ca ai Sims normal? Pai cu siguranta nu mor de batranete. Eu din ce-mi amintesc (n-am mai jucat Sims normal de. aha >_>), dupa ce trece din bebelus in copil, nu mai creste, iar adultii nu imbatranesc. Nu garantez, dar mie niciodata nu mi-a crescut ala din copil in teenager in Sims normal. Si stiu ca tocmai House Party jucam. Iar adultii nu-mi amintesc sa fi imbatranit. Eu n-am,, patit-o", si deci asa cred. Nu te supara daca nu e asa
Vor creste si vor imbatrani! Nou-nascutii vor creste si vor deveni bebelusi, din bebelusi vor deveni copii, din copii adolescenti, din adolescenti in adulti si in batrani. Uita-te acolo in josul paginii in joc iti apare cat mai are pana se dezvolta si ajunge le alta categorie.
Pai daca faci adulcti vor imbatrani si vor muri
Daca faci batrani vor muti dar nu asa repede
daca faci adolescent va deveni adult apoi batran apoi moare
daca faci copil va deveni adolescent apoi adult apoi batran apoi moare
daca faci tudler se face copil apoi adolescent apoi adult apoi batran apoi moare
daca e un nou nascut se face todler apoi copil apoi adolescent apoi adult apoi batran apoi moare si eu am jocul the sims
Pai viata unui sims e ca a unui om. El se naste devine copilas, dupa aceea copil, adolescent, batran si dupa aceea va muri.
Madalina_2286 întreabă: