Poate a fost bolnav, tu nu ti-ai dat seama la timp sa-l duci la doctor, bea un ceai cald si linisteste-te...nu ai ce sa mai faci acum, imi pare rau, de ce nu-ti cumperi altul, stiu ca nu o sa-l inlocuiasca, dar cu timpul o sa-l iubesti la fel ca pe cel pierdut,
Si eu aveam un perus, si in curte o pisicuta ma jucam cu ea pana a intrat pe geam si mi l-a luat. am incepurt sa plang dar degeaba nu avem ce sa mai fac pana cand parinti mi-au luat o nimfa il cheama Piky:X
Paul27 ma enerveaza crede ca le stie el pe toate un animal de companie e un animal de companie fie ca e papagal fie ca e caine fie ca e elefant daca e atasezi de el nu mai ai scapare. vi s-a intamplat si vouacredema am avut si eu 2 hamsteri care erau aproape morti nu mai puteam plangeam in timp ce iti tineam deasupra sobei nu stiam ce au patit. le-am pus otet la botic sa ii trezesc imi curgeau lacrimile ma rugam sa nu mii ia si toate alea am reusit sa il salvez pe unu pe fata si pe baiat l-am pus in cusca ei... dupa l-a mancat de picor in fine . ce ati facut cu papagalul? pai am zis apoi l-am ingropat in curte si am pus un bat sa stiu unde. NU POT sa ma despart de el eu nu m-am despartit de hamster e in curte si probabil se joaca la roata lui preferata ca se juca tot timpul dar in loc sa alerge in roata ca soarecii normali alerga sus pe roata . tu... ar trebui sa iti rogi parinti sa faca ceva cu el iti printezi o poza cu cripitorul tau mic si apoi o pui fie in rama pe birou sau o tii la tine astfel va fi cu tine oriunde ai merge. roagati parinti sa iti dea bani sa te duci la un film in timp ce ei fac ce fac cul si mrgi cu o prietena sau cu prietenul daca ai spune-le ca e o urgenta. roaga sa dormi la o priitena sigur te vor intelege. imi pare rau stiu ce simti acum am un caine si daca i s-ar intampla ceva as fi in stare sa tin si doliu si sa urlu dar pana la urma fii multumita ca nu ti s-a intamplat tie ceva sau parintilor tai eu te inteleg dar mai bine asa decat mai rau sper ca acest ultim enunt sa nu scada din aprecierea pe care o oferi acestui raspuns chiar imi pare rau stiu prin ce treci
Sora mea e la fel de deceptionata, a avut 5 papagali pana acum si nici unul nu mai este in viata.Imi pare rau pentru tine.
@X3M4you. las-o balta. daca bocesti pentru un animal ce-o sa faci cand o sa-ti moara cineva din familie?! O sa te tai cu lama?
Pana la urma, un animal e un animal. e o fiinta fara suflet, fara sentimente.
Paul. poate tu nu ai acea dragoste pentru animale.
sau poate nu ai trecut prin asta.
si cum sa zci ca animalele sunt fiinte fara suflet?;|
@Mimi imi plac animalele, da' nu ma dau in vant dupa ele... adica nu plang dupa o mata de exemplu, da' nici n-o bat. Si tu crezi ca animalele au suflet? Daca da, ori esti budista, ori ai 10 ani.
In fine, condoleante. Odihneasca-se in pace! [multumita?]
Off stiu cum e si mie mi-a murit un papagal la care tineam enorm de mult si l-am asit mort era asa de inocent acolo jos doamne! ( l-am infasurat intr-o bucatica de cearceam si l-am pus intr-o cutiuta de ceai imi pare foarte rau pentru papagalul tau stiu cum e ((((
Si mie mi-a murit un papagal acum un an, l-am gasit dimineata mort si am ramas doar cu unul. A fost trist.il vedeam in fiecare zi. ii dadeam de mancare in fiecare zi.il ingrijeam.ma atasasem de el.si am suferit putin. eu l-am ingropat in gradina la bunici(au gradina la oras), nu pot sa il arunc pur si simplu la gunoi.ar fi oribil din partea mea.asa am facut si cu hamsterul care a murit tot acum un an. l-am ingropat in gradina bunicilor...ma bucur ca le-am oferit o viata buna si nu o sa uit ca am avut un hamster si un papagal.Imi pare rau pentru papagalul tau.
Calm... Toate fiintele pe lumea asta se nasc, traiesc si mor. Da, MOR. Toti murim candva. (da, mi-au murit 2 perusi, 2 scatii, mi-a fugit perusul cand eram insarcinata, 2 testoase- stiu cum simti, dar asta este viata).
Perusul tau a avut o viata buna, fii multumita pentru asta.
Pune-l intr-o cutiutza frumoasa si ingroapa-l (nu recomand, ca il poate manca vreun caine chiar si mort cum e) sau pune-l la gunoi.
Ai o problema!
PERUSA!
Du-o la doctor sa nu aiba si ea virusul ucigas, daca e vreunul.
Ai grija de ea ca de ochii din cap, fiindca instinctul ei va fi ca, in absentza perechii sa isi bage o gheara in gat. Da, se sinucide. Daca poti, da fuga azi si ia-i o pereche. Nu glumesc.
Bafta!
Sa ne scrii ce ai facut!
Multumesc tuturor!
pai. l-am pus intr. o pungulita mica si intr-o cutie de ceai.
la gunoi.altceva nu am stiut ce sa fac.
Gogu a murit vineri iar duminica am mers sa-i cumpar un nou partener perusei ca sa nu pateasca si ea ceva de singuratate
la inceput, era foarte speriat si Bella il batea[ceea ce e normal] si imi era foarte mila de el.
acum. dupa cateva saptamani se inteleg mai bine. se joaca. se pupa. imi placea mai mult sa aiba aceleasi culori ca si Gogu meu. dar e bine si asa acesta are culorile putin mai sterse cred ca de aceea ca este mai tanar.