Dc ingrozitor mah? ca era in ton cu ziua indragostitilor
mie...la 14 ani, mama era plecata din tara si eram singura.Nu stiam absolut nimic despre asta si prima chestie care mi-a trecut prin cap a fost ca m-am lovit
Mie la 13 ani si opt luni, in ianuarie, la scoala, in ora de chimie. Stiu sigur (sau matematica)
Aveam 11 ani si era chiar in seara de Revelion a fost oribil. asemanator cu povestea ta
La 12 ani, doar ca era o zi normala nu asa cum ziceti voi de exemmplu ziua mamei, excursie etc
Da, aveam 12 ani, era primavara si eram la o repetitie pentru cor . M-am simtit ciudat, pentru prima oara m-am simtit mai"matura".
Mie tot pe la vreo 13 ani mi-a venit, chiar atunci ma trezisemNici nu stiam ce sa fac, eram cam derutata dar pana la urma e ceva normal
La mine a fost ingrozitor de amuzantEram cu o zi inainte de ziua indragostitilor( poate crezi ca mint, eu stiu ca e pe bune, doar mie mi s-a intamplat) i am fost cu o amica sa cautam cadouri pentru iubiti de fapt erau colegii de clasa ca ne placeauSi cand am intrat la un magazin cu inele( asta pentru prietena) am inceput sa probam mai multe, apoi cand am plecat ea a uitat unul pe degetAtunci au venit si ne-au controlat sa vada ce-am furat si eu netoata fiind m spus."Domnule, ma lasati pana la baie? Am nevoie pentru ca ma simt umeda ) ca sa stiu? Simteam c mi-a venit, de unde sa-mi dau seama. Eram in clasa a IV-a ce sa stiu si eu Si ala vazand ca ii spun asa ceva s-a uitat f urat l mine si a zis sa ne sunam parintii pentru ca vb vulgar, le spunem jandarmilor ca suntem umede si ca furamLol. cea maai tampita zi...bine, de valentine's am stat acasa, fara love, fara nimic( ma rog, simpatia aia dintre colegi). Tipam isteric incontinuuu la mama sa'l opreasca, ca eu vreau sa plec, daca vede cineva ce-am patit? Sa'mi ia pampers. drace ce vreme
12.de ziua mamei mele. si fix atunci am plecat intr-o excursie de 3 zile pe muntele ceahlaua fost groaznic
Davyduchiha2001 întreabă: