anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine va rog...Fac eu mai multe fise despre Bucuresti si as vrea sa fac o coperta! Nu prea am ideisaddeci am scris Bucuresti asa ...cu litere de tipar si mare intr-o parte si nu mai stiu ce sa fac! nu stiu ma gandeam pe langa cuvantul``BUCURESTI`` sa desenez arcul de triumf.Etc.Dar as vrea ceva rapid.Stiti voi alte solutii?

3 răspunsuri:
| Xpert a răspuns:

Poti sa deschizi photoshopul, sa introduci dimensiunile exacte a unei pagini A4 si apoi sa pui un peisaj frumos din Bucuresti(eu propun sa pui unul de noapte pentru ca au contraste si lumini fenomenale sau sa pui unul oarecare cu efectul de schita din style-urile de baza photoshop ) si peste el un text "cool" cu efect de sticla sau presat! Dupa ce termini poti sa il printezi! Daca doresti te pot ajuta cu programul dar nu cred ca nu vei putea face un lucru asa de banal!
Daca trebuie neaparat sa desenezi ceva fa textul tau 3d si arcul de triumf cu tot cu strazile din imprejurime(vedere dintr-o perspectiva aleasa de tine)Bafta!

| xBianca333x a răspuns (pentru Xpert):

Hmm...Photoshopul am avut dar l-am sters pentru ca de cate ori il deschideam se bloca si nu am imprimantasad

| Xpert a răspuns:

Uite o coperta pe care o facui(oltean) pentru tine http://directtors.ucoz.com/copertabucuresti.jpg! Du-te la un prieten si printeaz-o sau du-te undeva in oras la un magazin care se ocupa de asa ceva! Bafta multa!