| anomiserarac1996 a întrebat:

Buna all :* am avut un vis acum cateva zile.si se facea ca ma sarutam cu un baiat iulian dar pe care eu in realitate nul cunosc si l-am vazut si la fata si era destul de dragut.(eu in realitate am iubit si in vis ma sarutam cu acel 'iulian' si credeam ca e pretenul meu din realitate. dar m-am sarutat cu el pana la un moment dat cand mi-am dat seama ca nu e pretenul meu.si l-am intrebat cine e si el am fugit, am incercat sal ajung ca sal intreb cine e si dc ma saruta si nu am mai reusit sal ajung... oare inseamna ceva viseul acesta? pareri cv?!

12 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Bai, Simona Carare! Inseamna ca trebuie sa incerci sa pui mana pe cartea de limba romana. Dupa un pic de studiu, o "sal" ajungi din urma pe "pretenul" din "viseul" tau laughing

| IMC90 a răspuns:

laughing))

L-ai mai vazut candva, poate fi oricine. Spre exemplu daca avem un cosmar cu un killer psihopat, acel killer psihopat poate fi instalatorul care ne-a reparat WC-ul acum 15 ani. (si care in realitate este un om cinstit si muncitor) Creierul inregistreaza si memoreaza toate imaginile pe care ''le-am prins'' in timpul vietii.

| Userrr a răspuns:

LOl! Pe mine ma cheama iulian! Poi am vaz un documentar la scoala despre vise.Si in el se zicea ca visele sunt o imagine a viitorului.winking

| IMC90 a răspuns (pentru Userrr):

''Si in el se zicea ca visele sunt o imagine a viitorului''

asta-i o prostie...

| LNK a răspuns (pentru Userrr):

''Si in el se zicea ca visele sunt o imagine a viitorului''
Ei pe naiba.

| nicoletalavinia14 a răspuns:

E doar un vis.
Stii, nu tot ce visezi inseamna ceva.
Si eu am visat odata ca zbor(si frumos mai era) da nu inseamna ca are sa-mi creasca aripi.

| JojoMuc a răspuns:

Nu inseamna nimic happy E doar un vis normal.
Funda happy

| Lovelly4YOU a răspuns:

Daca "visele sunt o imagine a viitorului" atunci va invit la nunta mea cu Brad Pitt! Asa am visat!laughing

| Invidia a răspuns:

Poate este adevarat. Unele visuri pot deveni premoniti\prezicer si poate asta ti s-a intamplat si tie cine stie poate o sa iti poti face o cariera din asta(a fost doar o gluma) dupa cate ti sau intamplat habar nu am ce sa zic mai mult. Asa ca incearca sa iti dai seama si din raspunsurile altora.

| LadyNaty a răspuns (pentru Invidia):

Vai straight face. Scuze ca sunt atat de indecenta, dar "visuri"? Iarta-ma.Dar pluralul de la vis este vise. Sper ca pe viitor sa fi mult mai atentaa.

| ßßѕℓ a răspuns:

Ce-i cu cearta aceasta pe aici? Ambele variante ale pluralului cuvantului "vis" sunt corecte.Numai ca se folosesc in contexte diferite.
Visuri se foloseste atunci cand se refera la faptul de a visa, iar
vise atunci cand cineva are o aluzie desarta, viseaza la ceva. Chiar nu are rost sa va certati. Iar in legatura cu intrebarea ta, visul este creatia creierului in timpul somnului, o inlantuire de imagini din viata ta, nu trebuie neaparat sa insemne intotdeauna ceva cum auzi tu la cei batrani!