Bai, Simona Carare! Inseamna ca trebuie sa incerci sa pui mana pe cartea de limba romana. Dupa un pic de studiu, o "sal" ajungi din urma pe "pretenul" din "viseul" tau
))
L-ai mai vazut candva, poate fi oricine. Spre exemplu daca avem un cosmar cu un killer psihopat, acel killer psihopat poate fi instalatorul care ne-a reparat WC-ul acum 15 ani. (si care in realitate este un om cinstit si muncitor) Creierul inregistreaza si memoreaza toate imaginile pe care ''le-am prins'' in timpul vietii.
LOl! Pe mine ma cheama iulian! Poi am vaz un documentar la scoala despre vise.Si in el se zicea ca visele sunt o imagine a viitorului.
E doar un vis.
Stii, nu tot ce visezi inseamna ceva.
Si eu am visat odata ca zbor(si frumos mai era) da nu inseamna ca are sa-mi creasca aripi.
Daca "visele sunt o imagine a viitorului" atunci va invit la nunta mea cu Brad Pitt! Asa am visat!
Poate este adevarat. Unele visuri pot deveni premoniti\prezicer si poate asta ti s-a intamplat si tie cine stie poate o sa iti poti face o cariera din asta(a fost doar o gluma) dupa cate ti sau intamplat habar nu am ce sa zic mai mult. Asa ca incearca sa iti dai seama si din raspunsurile altora.
Ce-i cu cearta aceasta pe aici? Ambele variante ale pluralului cuvantului "vis" sunt corecte.Numai ca se folosesc in contexte diferite.
Visuri se foloseste atunci cand se refera la faptul de a visa, iar
vise atunci cand cineva are o aluzie desarta, viseaza la ceva. Chiar nu are rost sa va certati. Iar in legatura cu intrebarea ta, visul este creatia creierului in timpul somnului, o inlantuire de imagini din viata ta, nu trebuie neaparat sa insemne intotdeauna ceva cum auzi tu la cei batrani!