Cartile care le-ai scris tu nu le-am citit dar mi-au placut foarte mult "Sunt aiurita si se ia!" si "Regina gafelor" si vreau sa mai citesc "Iti amintesti cum a fost prima oara?"; dar din cartile pe care le-ai scris cred ca as alege "Pe urmele lui alice" suna mai interesant.
Am "Pe urmele lui Alice" dar nu am citit'o inca Adooor colectia cocktail! Pana acum am citit Zodia indragostitilor (despre un baiat si o fata care se placeau in secret si care aveau fiecare un iubit/o iubita iar fata descopera ca iubitul ei e combinat cu iubita aluia pe care l-a placut intotdeauna), Confesiunile unei iubarete (despre o fata care era cu un tip si in timpul asta iubitul ei o cam neglija si ma rog, avea o verisoara rea si de asemenea intalneste un tip superbun), Cine stie castiga (aici e vorba despre un tip care se duce la facultate si ce pateste el acolo si cum se indragosteste de o fata populara) si Fetele din West end (doua surori gemene una urata, una frumoasa, se muta impreuna in Chelsea si povestea lor acolo cum isi gasesc fiecare dragostea si ce patesc ele). Toate mi-au placut la nebunie! Ti le recomand si tie
Davyduchiha2001 întreabă: