| DonnaEmperatriz a întrebat:

Buna all!
Din cate ati observat pe YT[YOUTUBE]multi useri au o imagine inainte de subscribe!
Cum pot pune si eu o imagine acolo?
Am incercat si nu am gasit nici acum acea "optiune"
Fundaa:X

Răspuns Câştigător
| ovidiuionita a răspuns:

Salut.
Pentru a putea face acest lucru trebuie sa devii partener youtube. Nu este o optiune pentru oricine. Cerintele pentru a deveni partener Youtube cat si formularul de aplicare le gasesti la adresa http://www.youtube.com/t/partnerships_faq.
O seara frumoasa.

5 răspunsuri:
| MeGhosta a răspuns:

Ehh...Aceia au site-uri dinalea smechere cu manareli laughing Glumeam. laughing Pai chiar nu stiu cum...Si eu vroiam sa aflu cum. big grin Sau poate ca sunt facute in vevo canalul lor.

| DonnaEmperatriz explică:

Ovidiu,suge`o

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Fiti pe zonaaa! se zice ''optiune''! laughing

| marianje a răspuns:

Pai e simpu, mai intai te loghezi pe cont si vezi ca in coltu din stanga sus e numele tau si o 2 sageti in jos(ma rog cum o arata) dai la settings(Setari), in stanga scrie Profile setup dai clic acolo si vezi ca o sati intr-un loc mai pe mijloc about me, putin mai jos este un patrat si in dreapta chage picture si acolo iti alegi poza si tio pui...MERIT FUNDA?!

| DenisX a răspuns:

Nu poti, doar daca esti o persoana mai 'importanta pe youtube' adica daca lucrezi pentru o trupa etc. VEVO aceia si altii, daca esti o simpla perosoana care pune difertie melodii sau alte chestii nu poti.Trebuie sa vb cu ei si sa ai perisiunea.