| Heartless a întrebat:

Buna all
Ma plicti si vreau sa dau o funditahee hee
Ce ati face cu 10.000.000$?laughing:*
Raspuns sincer vreau sa vad big grin, Va doresc Un An Nou Fericit si Multa Sanatate voua si famiilor voastre.

Răspuns Câştigător
| Essence a răspuns:

Cred ca in primul rand mi-as lua o casa si as aranja-o dupa gusturile mele.
si in al doilea rand, cu siguranta as dona o parte din bani copiilor saraci. Cand ajuti, primesti dublu inapoi.

papa.

15 răspunsuri:
| cristianorudi7 a răspuns:

M-as muta din rom cu tot neamu dar tot nu doar o parte si m-as stabili in america
sa traiesti!
funda

| Herr a răspuns:

Probabil mi-as lua o masina(Chevrolet Camaro SS), apoi un bmx nou(WeThePeople Envy 2011) si de restul banilor mi-as renova casa. Dar mai intai sa am banii.

| Anddrea a răspuns:

As pleca in Las Vegas, mi-as lua un apartament si o masina si as angaja un sofer sexy sa-mi conduca masina laughing

| greenforce a răspuns:

Hmmm... mi-as construi un palat si as angaja vreo 300 de asasini si i-as pune sal omoare pe Basescu si as urca pe,, tronul" tarii si dupa aia i-as omori pe cei care nu mi se supun big grin cam atat tongue happy

| Ciprianch28 a răspuns:

Camine de copii.batrani pentru cei cu probleme cu handicap, afaceri sa ofer lcuri de munca...cate nu as face cu atatia bani

| InsaneDoll a răspuns:

Poi cred ca m-as duce la shopping iar dupa intr-o vacanta la LAS VEGAS impreuna cu familia.

| bogdang a răspuns:

As baga 10% la banca, 70% i-as investi si restul de 20% i-as dona cui ii trebuie happy

| ♥•ßyencuţa•♥ a răspuns:

Atatea lucruri day dreaming... Numai sa-i ai ca gasesti imediat ce sa faci cu ei.Haine, accesorii, chesti...nu stiu, dar cu siguranta nu m-as chinui mult sa-i cheltuihee hee

| Bubble a răspuns:

Nu prea inteleg intrebarile de genu"vreau sa dau o funda."
TPU inseamna toti pentru unul. nu ce as face eu cu nu stiu cati bani.
Whatever.
Daca as avea 10 milioane de $ mi-as cumpara o casa in alta parte a globului, as dona o parte pentru cei cu leucemii(sau boli de genu) si as infiinta o afacere.

| SoSad a răspuns:

Pai, mi-as cumpara ce am vrut pana acum, dar nu am putut din lipsa unei sume de bani.
M-as distralove struck
As da unor adaposturi de catelusilove strucklove struck
si m-as mai gandi ce as face cu restul...
A, si cred ca as desfiinta scolile laughing

| Betty a răspuns:

M-as muta in miamilove struck, mi-as cumpara o vila pe malul marii, cu un dulap cat o camera de bal laughing pe care l-as umple cu tot felul de haine scumpe...si ce ar mai ramane i-as investi in vreun fel laughing

| Bubble a răspuns:

Pentru ci ce au raspuns. 10 milioane de $ nu sunt chiar asa de multi bani. Daca vreti exemplu casa lu gigi becali e facuta cu 10 mil $happy

| NobodyHeree a răspuns:

As fugi din tara cu servetelele umede :->

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as lua 100 000 de dame de lux ca alora nu trebuie sa le zici "te iubesc" si droguri

| Heartless explică:

Multumesc pentru raspunsurile voastre big grin
Bubble numai comenta am doar pus o intrebare nu erai fortata sa raspunzi.
Eu mi-as fi luat o villa tripla decat alui 50 cent, as dona bani pentru familile sarace si pentru batrani si as da bani ca sa mai evolueze cercetariile in cancer, diabet, sida etc. Mi-as cumpara o gramada de sclavi sexosi, haine si bijuterii numa din diamante si cristale =) si as incerca sa salvez viata animalelor de pe strazi si adaposturile astea de **** :*