anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 1.67 si 65 de kg. As vrea sa slabesc 10-15 kg ce imi recomandati sa fac?

10 răspunsuri:
| VladimirPutin a răspuns:

Sex

| AllinaDaniella a răspuns (pentru VladimirPutin):

Cel mai bun dintre toate, este sportul, cu siguranta.

| VladimirPutin a răspuns (pentru AllinaDaniella):

Deci îl practici și tu?

| AllinaDaniella a răspuns (pentru VladimirPutin):

Da,firesc. Momentan nu mai am timp pentru sala, insa merg foarte mult pe jos, aste este sportul meu momentan happy

| VladimirPutin a răspuns (pentru AllinaDaniella):

Nu ai înțeles întrebarea

| Doηηa a răspuns:

Stai flamanda.winking (asa fac eu) pa.pa happy

| DORICE a răspuns:

Eu am tinut un regim cam un an jumate. Am slabit mult si nu faceam cine stie ce sport, dar eram clasa a 12-a si alergam de colo colo la meditatii si la scoala. Oricum eu cred ca la 1, 67 nu trebuie sa slabesti chiar 15 kg, poate 7. Eu am 1, 62 si la 59 de kg aratam chiar foarte bine, acum am mai luat si eu ceva kg, dar o sa fac ceva in privinta asta.
Oricum eu mancam cam 5 mese pe zi, stiu suna mult, dar erau asa: mancam dimineata ceva consistent, ( in primele 2 saptamani fara paine, la tine daca trebuie sa slabesti asa putin poti manca o felie sau doua pe zi, de preferat la micul dejun), dupa vreo trei ore mancam un iaurt sau un fruct ( o gustare, nu o masa), de obicei la aceleasi ore, apoi daca nu se facea ora de pranz si simteam ca mi-e foame mai luam o gustare, (iaurt, fruct). La pranz, carne de pui la gratar sau fiarta cu salata de varza sau de rosii, dar neaparat mancam carne pentru ca e satioasa, apoi mai aveam o gustare, si cina inainte de ora 19 ( de obicei supa, salata, poate branzica de vaci).
Evident nici nu ma uitam la dulciuri.
In prima saptamana a trebuit sa ma privez de la multe, inclusiv fructe si anumite legume, dar pe masura ce timpul trecea mai adaugam cate ceva. Retine faptul ca eu aveam mult de slabit.
Inca ceva: nu trebuie sa fii prea slaba.
Eu am ajunsesem si la 55 kg dar ma inglodeau propriile oase cand stateam jos si eram asa de supta la fata ca aratam ca un peste.
Treaba cu apa e intr-adevar cu dus si intors, pentru ca daca nu bei te deshidratezi, iar daca bei corpul tau o retine si te face sa atarni la cantar.( ca sa nu retii prea multa apa, evita pe cat posibil sarea)
Sport? Cam o jumatate de ora pe zi e sanatoasa pentru oricine, iar jumatatea asta nici nu trebuie sa o faci pe toata o data. Ai putea sa te limitezi la urcat niste scari zilnic in loc sa iei liftul.
Succes!

| CocoMexii a răspuns:

Nu sta flamanda asa cum face fata de mai jos laughing... pur si simplu mananca regulat, adica programeaza-ti cele 3 mese pe zi, nu te speria daca te ingrasi in primele 2 saptamani 2-3 kg caci vei slabi mai multe in urmatoarele happy si sportul te ajuta foarte mult happy... asa fac si eu big grin sau cel putin incerc bafta love struck

| Belllla a răspuns:

Depinde cati ani ai...

| dreamerrrrrrr a răspuns:

1.evita pe cat posibil:carnea rosie (porc,vita),prajelile,painea si fainoasele in general.
2.mananca 3 mese (si dimineata!),iar cina sa nu fie dupa 7.
3.incearca sa faci cat mai mult sport.nu neaparat exercitii f grele,si o plimbare cu prietenele sau iubitul rin parc/oras/etc. inloc sa te uiti la tv e ok,daca poti sa si alergi dimineata sau seara.
4.mananca la ore (cat mai)fixe.
5.renunta la mancatul la tv sau calculator,rontaielile de la scoala,fara ciocolata,chipsuri,snaksuri,etc.

despre bautul de 2 litri de apa pe zi.nu stiu ce sa spun.
am citit recent ca nu e chiar atat de bine pentru corp.
unu la mana:mergi mai mult la wc,transpiri mai mult,si implicit,corpul elimina foarte multe saruri si minerale necesare.+ca(virgula)creste riscul de a face pietre la rinichi (desi poate nu e cazul tau momentan)
doi la mana:corpul cere apa.atunci cand e deshidratat,ai senzatia de sete.de ce sa te umfli toata ziua cu apa,cand corpul nu iti cere?

bafta!