Eu am 12 ani neimplinisti si am 1; 58... o metoda prin care poti sa te inalti ar fi trecerea timpului
Buna!
Eu am 14 ani si am 1. 50. as vrea sa fiu si eu mai inalta.
cat de cat :-s nici chiar asa. dar daca vei face un sport, te vei inalta. eu vreau foarte tare sa merg la inot, dar din pacate nu am timp. absolut deloc!
Bafta! :*
Fa mult sport. Baschet, handbal, volei, inot. Nu fi sedentara pentru ca muschii nu ti se vor dezvolta bine.
Incearca sa te alimentezi corect. Practica un sport ( baschet ) pentru a-ti intarii musculatura. Esti inca tanara... La fetele si baietii de 12 ani le sunt recomandate alimentele pe baza de magneziu si zinc. Spune-i mamei tale sa iti ofere aceste alimente. Magneziul ajuta extrem de mult fetele de varsta ta. Rezultatele se vor vedea mai tarziu. Trebuie sa ai doar rabdare si sa astepti
Probabil n'ai avut explozia aceea de crestere sau ceva de genu... ai rabdare eu am avut'o am 12 ani si am 1. 63
Nu'mi place ca sunt asa inalta
Oricum daca mai vrei sa te inalti pana vei avea explozia:
1. Baschet
2.Handball
3. Volei
Si mai ai rabdare
Cu timpul vei creste
Doar nuh vrei sa fii o dita'mai camila
Stiu eu un medicament "rabdarea" de abia pe la 15-16ani incepi sa te inalti dar daca tu nu mai ai rabdare du-te la inot :p
Pff...si mie mi-ar placea sa mai capat vreo 5 cm inaltime. dar numa' nu mai cresc. tata ma tot cearta de ce nu mai cresc de parca eu as vrea sa fiu asa mica eu am facut volei 2 ani jumate, dar nu m-am inaltat dar depinde de fiecare persoana in parte.si de corpul fiecaruia. oricum, avand in vedere ca ai numai 12 ani, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji.inca...
O metoda rapida nu ai.in schimb trebuie sa ai rabdare, si e bine ca vrei tu sa te inalti( nu sa astepti sa treaca timpul). Ca alimente consuma multe cerelale, alimente bogate in calciu, care sa-ti favorizeze cresterea si fa un sport ca bascketul, inotul, exercitiul ala in care stai agatata de o bara in lungul mainilor. o sa dea rezultate.In plus o sa cresi pana la 19 ani.ai destul timp, dar tu vrei o metoda rapida. apropo, multi inainte
Te sfatuiesc sa NU iei pastile . mai bine practica un sport. baschet sau inot. bineinteles e iarna. nu poti inotul. dar incearca la vara. te dezvolta foarte bine