| Millanteria a întrebat:

Am 12 ani si...inca dorm cu mama. Eu din vara tot o rog sa nu mai doarma cu mine[eu vreau sa dorm cu sora mea mai mica].
Consider ca am crescut, si pur si simplu nu ma simt in largul meu cand dorm cu ea. Mi-am intrebat si colegii, toti dorm singuri, numai eu nu! Si in aceasta seara am rugat-o sa nu mai doarma cu noi, si a zis ca la primavara ne lasa singure.
P. S. Mama nu este certata cu tata! Daca vi se pare stupida intrebarea, va rog, nu mai raspundeti! Multumesc anticipat celor care imi dau sfaturi.

Răspuns Câştigător
| mabo a răspuns:

C sa spun...singura modalitate e sa ii explici ca ai crescut si ca ai nevoie de intimitate, dar nu rastindu-te ci vorbind calm si serios. daca asta nu merge vorbeste acelasi lucru cu tatal tau si roaga-l s o convinga.multa bafta. funda pls

3 răspunsuri:
| mabo a răspuns:

La primavara va lasa singure in sensul k pleaca de aksa sau in sensul k acum nu va lasa sa dormiti singure k e frig? si apropo:nu ai pus nc o intrebare, c vrei sa stii de fapt?

| Millanteria explică (pentru mabo):

Deci,NU! La primavara nu pleaca de acasa...si n-are sens sa doarma cu noi ca e frig. In primul rand nu e frig si in al doilea rand, daca ar fi frig, nu ar putea ea sa ne incalzeasca.Intrebarea era: "Cum as putea-o convinge mai repede sa nu mai doarma cu noi? " Mereu am rugat-o! Ea de fapt zice la primavara ca sa o lungeasca! La primavara va zice ca la toamna si tot asa! I-am explicat de ce vreau...dar se pare ca incercarea mea n-a dat roade.

| mabo a răspuns (pentru Millanteria):

C sa spun...singura modalitate e sa ii explici ca ai crescut si ca ai nevoie de intimitate, dar nu rastindu-te ci vorbind calm si serios. daca asta nu merge vorbeste acelasi lucru cu tatal tau si roaga-l s o convinga.multa bafta. funda pls

| alee012 a răspuns:

Sincer... eu am 14 ani si inca mama mai doarme cu mine uneori, pentru ca tata e in Spania si sa nu doarma singura. Poti sa ii spui ca vrei sa incerci si ca deja ai crescut.