C sa spun...singura modalitate e sa ii explici ca ai crescut si ca ai nevoie de intimitate, dar nu rastindu-te ci vorbind calm si serios. daca asta nu merge vorbeste acelasi lucru cu tatal tau si roaga-l s o convinga.multa bafta. funda pls
La primavara va lasa singure in sensul k pleaca de aksa sau in sensul k acum nu va lasa sa dormiti singure k e frig? si apropo:nu ai pus nc o intrebare, c vrei sa stii de fapt?
Deci,NU! La primavara nu pleaca de acasa...si n-are sens sa doarma cu noi ca e frig. In primul rand nu e frig si in al doilea rand, daca ar fi frig, nu ar putea ea sa ne incalzeasca.Intrebarea era: "Cum as putea-o convinge mai repede sa nu mai doarma cu noi? " Mereu am rugat-o! Ea de fapt zice la primavara ca sa o lungeasca! La primavara va zice ca la toamna si tot asa! I-am explicat de ce vreau...dar se pare ca incercarea mea n-a dat roade.
C sa spun...singura modalitate e sa ii explici ca ai crescut si ca ai nevoie de intimitate, dar nu rastindu-te ci vorbind calm si serios. daca asta nu merge vorbeste acelasi lucru cu tatal tau si roaga-l s o convinga.multa bafta. funda pls
Sincer... eu am 14 ani si inca mama mai doarme cu mine uneori, pentru ca tata e in Spania si sa nu doarma singura. Poti sa ii spui ca vrei sa incerci si ca deja ai crescut.