| Giuly_3112 a întrebat:

Buna am 12 ani si mi-a aparut pe fata doua cosuri unu langa barbie si nunu acolo langa nara ce pot face ca sa scap de ele cat mai repede?

Răspuns Câştigător
| Alexandra. a răspuns:

Paaai... da-te cu gel din acela pentru puncte negre si cosuri.Sau daca vrei sa ti se vada ceva mai putin foloseste fond de ten.
Incearca si cu ceva crema, de vitamina A de exemplu ( nu stiu dc. asa se numeste), sau de galbenele...winking

9 răspunsuri:
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Te poti da cu lamaie(cateva picaturi in acele locuri) sau fa-ti o infuzie de musetel.

| MysticWayz a răspuns:

Hey, nu-ti fa griji, ca este normal la aceasta varsta sa apara cosuri ...incearca sa nu le spargi ca este rau iti spun din propri experienta.doar sa nu pui mana murdara pe fata ...in putin timp o sa treaca fara creme, lotiuni etc.

| Giuly_3112 explică:

Unu*

| MoreTime a răspuns:

Le dai cu ulei de frana.
Glumabig grin
Sunt multe unguente, trebuie doar sa intri intr-o farmacie si iti zice farmacista ce poti lua!

| Fiction a răspuns:

Cumpara crema de galbenele de la "Fares". E buna, sora mea a incercat.

| Jonathan a răspuns:

Nu le stoarce, o sa iti ramana urme.Cumpara un baton sau o substanta pentru cosuri, se gasesc peste tot.
Succes!

| Artemis a răspuns:

Poi Giulia happy Poti folosi si solutii corectoare de cosuri si pete. Acestea le poti gasi la Avon happy sau ce sa zic, ca sa previi cosurile poti apela la ceaiuri happy de exemplu cel de galbenele sau radacina de brusture, tamponezi fata cu acestea dupa ce te speli bine pe ea. Acneea sau cosurile apare de obicei din cauza alimenatiei nesanatoase carne, prajeli, sare, dulcuri in exces. Iti recomand sa te axezi mai tare pe alimentatie sanatoasa care sa contina si fructe, legume. Si dupa parerea mea NU sparge aceste cosuri ca se pot inmulti happy!

| DianaB a răspuns:

Repede nu prea poti sa scapi, pentru ca deja sunt formate cosurile, insa incearca sa te cureti dimineata si seara pe fata cu un gel purificant.si nu o sa iti mai iasa cosuletze.mentine'ti fata curata si nu pune mainile pe fata cand esti la scoala sau pe afara, pentru ca poti fi murdara si astfel, ti se formeaza cosuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 12 ani ar trebui sa stii ca se scrie,, ma-aU aparut...,, si se scrie,, unul,, nu,, nunu,,. trebuie sa te dai ca crema anti-cosuri (aniti-puncte negre)